Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT1’in Gönül Dağı dizisi rakiplerinin korkulu rüyası oldu!

TRT1’in Gönül Dağı dizisi rakiplerinin korkulu rüyası oldu!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinin, Cumartesi akşamları ne Survivor ne Fox Haber ne de Kuzey Yıldızı gibi rakiplerini tanımadan, tüm kategorilerde birincilikler elde etmeye devam etmesi, çok dikkat çekici bir tabloyu ortaya koyuyor. 10’lu reyting oranlarına ulaşan ve her hafta tüm izleyici kategorilerinde birinci olmayı alışkanlık haline getiren dizi, böylelikle gelecek adına da sağlam adımlar atıyor.

Zirve bu hafta da değişmedi! Gönül Dağı, bu hafta da birinci! TRT 1’in sevilen dizisi, her hafta reytinglerini artırıyor.. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolündeki dizinin sağlam bir şekilde ekranda kendini göstermesi, projenin kalitesinin de bir sonucu oldu. TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, her hafta milyonlarca izleyiciyi ekran karşısında buluşturuyor. Haftalardır reyting rekoru kırarak zirveye adını yazdıran dizi, 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan 13. Bölümde de reytinglerini artırarak bir numara oldu.

Her bölümünde samimi, dürüst, sıcakkanlı yurdum insanını anlatan, memleketimizin büyüleyici görüntüleri eşliğinde benzersiz bir öyküyü TRT 1 ekranlara yansıtan Gönül Dağı, 23 Ocak Cumartesi akşamı totalde ve ABC1’de 10’lu oranlar geçti.AB grubunda ise 10’un biraz altında kaldı ama yine harikalar yarattı. Dizi tüm kategorilerde iyi reyting alarak günün en çok izlenen dizisi olmayı da bir kez daha başardı.

Bozkırda bir Anadolu masalını, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 gencin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan Gönül Dağı, Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırıldı. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği dizinin başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.

Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Hazal Çağlar ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Gönül Dağı yeni bölümüyle 30 Ocak Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de. İşte yeni bölüm fragmanı: