Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in reytingi düşük ama tutulanın bırakamadığı, final korkusu yaşayan bir dizisi var!

TRT1’in reytingi düşük ama tutulanın bırakamadığı, final korkusu yaşayan bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle pazar akşamları buluşmakta olan TövbelerOlsun dizisi, kanalın en farklı yapımları arasında bulunuyor. İlk 17 bölümü yayınlanan dizinin 18. yeni bölümünü 20 Aralık akşamı izleyebilirsiniz.

En son Eda karakterinde Gaye Turgut Evin’in katıldığı dizinin izleyicileri mutlu eden bir yanı var. Özellikle absürd komediyi sevenler için Tövbeler Olsun, ekranda kolay kolay bulamayacakları bir yapım olarak öne çıkıyor. Güven Kıraç, Erkan Can, İpek Tuzcuoğlu, Hasan Kaçan gibi isimlerin buluştuğu dizinin hikayesi de bir hayli eğlenceli. Özellikle Güven Kıraç canlandırdığı Namzet karakteri ile izleyenleri bir hayli güldürüyor. Ancak dizinin reytingleri pek de iyi değil.

Sosyal medya desteği de pek olmayan Tövbeler Olsun, düşük reyting oranlarına rağmen kanal tarafından destekleniyor. Ancak bu durum uzun sürmeyebilir. Zira TRT1 üst üste yeni diziler hazırlatıyor. Yani yakında bazı yapımlardan vazgeçmek gerekebilir. TRT1 için düşük performanslı bir diziyi yayında tutmak çok da mantıklı olmayacaktır. Ancak Tövbeler Olsun için hala zaman var.

TRT1’in 4 sezondur yayınlanan Kalk Gidelim isimli dizisinin 3 bölüm sonra final yapacağı da düşünülür ise, reytingi düşük olan Tövbeler Olsun için de uzun vadeli olmayabileceği değerlendirmeleri yapılıyor.

Ancak dizinin kemik bir izleyici kitlesi var ve bir kez tutulan da bir daha bırakamadı. Final olmasını istemeyen bu hayranlar, dizinin çok güldürdüğünü ve böyle bir dizinin kolay kolay ekranlara gelmeyeceğini düşünüyor.

Tövbeler Olsun için bir kez tutulan bir daha bırakamıyor denilebilir. Ancak kemik izleyici kitlesi yapımın uzun süreli olması için yeterli görünmüyor.

İşte 20 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 18. bölümden 1. fragman: