Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova fena karışacak! Bir ünlü gitti, bir ünlü geldi, her şey değişti!

Bir Zamanlar Çukurova fena karışacak! Bir ünlü gitti, bir ünlü geldi, her şey değişti!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna başarılı ve güzel oyuncu Hande Soral dahil oldu. 3. sezonuyla çok başarılı sonuçlar almaya devam eden dizi, perşembe akşamlarının en başarılı dizisi oldu…

Güçlü hikayesi ve beğeni ile izlenen sahneleriyle üç sezondur gündemden düşmeyen diziye sürpriz bir karakter katılıyor. Hande Soral’ın hayat vereceği ‘Ümit’ Çukurova’nın kurallarını yıkmaya geliyor. Yeni karakterin katılması ile birlikte dizinin hikayesinin daha da güçlenmesi, reytinglerin de bundan olumlu etkilenmesi bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova fena karışacak! Bir ünlü gitti, bir ünlü geldi, her şey değişti! 8

Şehre attığı ilk adımla güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Ümit, aynı zamanda esrarengiz bir havaya da sahip. Henüz kimsenin bilmediği bağları zamanla Çukurova’nın dengelerini alt üst edecek.

Hande Soral’ın uzun süredir diziye katılması bekleniyordu, sonunda hikayeye katılacak ama bir de ayrılık yaşanacak. Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakteri diziye veda edecek..

Bir Zamanlar Çukurova fena karışacak! Bir ünlü gitti, bir ünlü geldi, her şey değişti! 9

Çekimler için Adana’ya gelen Hande Soral, set ekibi ve oyuncu arkadaşlarıyla da tanıştı. Sistemli ve ilk günkü heyecanıyla çalışan bir ekibe dahil olduğu için şanslı olduğunu dile getiren Soral sevdiği şehirlerden biri olan Adana’da çalışmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla her perşembe 20.00’de ATV’de.