Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in sevilen dizisi final yapıyor!

TRT1’in sevilen dizisi final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1, cesur bir adım atarak pandemi döneminde evde çekilen dizilerden örnekler sundu. Jet Sosyete’nin ardından bu örneklerden ilki olan Ev Yapımı, sektöre önemli bir açılım getirdi. Seksenler dizisi oyuncularının evlerinde yapılan çekimlerden oluşan Ev Yapımı, izleyicilerden de beğeni topladı.

Seksenler oyuncuları evdeki aileleri ile birlikte yer aldı. Çekimleri de kendi başlarına gerçekleştirdiler. Birol Güven’in pandemi dönemi için yaptığı bu deneme, farklı tecrübeler de kazandırdı.

Seksenler dizisi oyuncuları; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Berat Yenilmez, Hakan Bulut, Necmi Yapıcı’nın yer aldığı Ev Yapımı 13. bölümüyle birlikte final yapıyor.

TRT1'in sevilen dizisi final yapıyor! 7

Mint Yapım’ın sahibi Birol Güven, twitter hesabından diziye veda edileceğini şu sözlerle duyurdu:

“Corona nedeniyle evlerimizden çıkamayınca herkes kendi sahnelerini kendisi çekip gönderdi. Dile kolay tam 13 bölüm. Yarın akşam son bölümümüzü yayınlayarak bu muhteşem deneye son veriyoruz.Emeği geçen herkese, bu fırsatı veren @trt1 ‘e ve siz seyircilerimize çok teşekkür ederim”

Ev Yapımı dizisi 13. bölümüyle 11 Haziran Perşembe günü saat 20.00’da final bölümü ile son kez ekrandaki yerini alacak.