Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Vuslat dizisinin büyük avantajı!

TRT1’in Vuslat dizisinin büyük avantajı!

tarafından ker_def

Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın başrollerinde yer aldığı Vuslat dizisi 7 Ocak Pazartesi günü izleyicilerle ekranda buluşacak.

Doğulu’nun hayranları merakla yeni rolünü bekliyor. Vuslat dizisinin önemli bir avantajı da var. Pazartesi günleri Çukur, Söz ve Yasak Elma dizileri ile ciddi bir rekabete girişecek olan Vuslat, Ocak ayının avantajını kullanacak.

Ocak ayı boyunca reklamların azlığı nedeniyle özel kanallar dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayacak. İşte böyle önemli bir dönemde Vuslat dizisi, ekranda izlenebilecek sınırlı yapımlardan birisi olacak. Ocak ayı içinde Vuslat dizisinin tutması durumunda sonraki süreçte Çukur, Söz ve Yasak Elma ile rekabet etmek daha kolay olacak.

Özel kanallar reklam gelirleri düştüğü için Ocak boyunca dizilerin yeni bölümlerini yayınlamama kararı aldı. Ancak TRT1 bu durumu avantaja çevirmek için büyük atak yapacak.

Vuslat gibi Halka dizisi de 15 Ocak Salı günü ekranda yerini alacak.

TRT1'in Vuslat dizisinin büyük avantajı! 7

Bu arada güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Vuslat’ta son olarak yönetmen değişikliği yaşandı.

Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün başrollerini paylaştığı dizinin yeni yönetmeni Barış Yöş oldu.

Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis ve Gözde Kaya gibi ünlü isimleri de buluşturan A23 Medya imzalı ‘Vuslat’, iyi insan olmak için çıkılan aşk yolculuğunun serüvenlerini ve tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatacak.