Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci’nin Yasak Elma dizisine yeniden dönmesi ne anlama geliyor?

Sevda Erginci’nin Yasak Elma dizisine yeniden dönmesi ne anlama geliyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde Sevda Erginci rüzgarı esiyor… Dizinin ilk iki sezonunda yer alan ve sonraki 3 sezonda bulunmayan Sevda Erginci, aradan geçen yılların ardından yeniden Yasak Elma’da göründü.

Dizinin 10 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 150. yeni bölümünde izleyicilerle buluşacak olan Zeynep karakteri, herkesi şaşkınlığa uğratacak. Yurt dışına giden ve burada evlenen Zeynep, aniden dönecek ama bu uzun süreli olmayacak.

Sevda Erginci’nin diziye geri dönüşünün konuk oyuncu seviyesinde ve kısa süreli olması bekleniyor. Ancak oyuncunun hikayeye önemli bir katkı yapacağı ve güzel bir nostalji yaşanacağı da ortada.

Zeynep karakterinin imajı da Sevda Erginci’nin yıllar içindeki değişimi ile birlikte Yasak Elma dizisi hayranlarına farklı gelecektir.

Peki dizide Sevda Erginci’nin geri dönüşü ne anlama geliyor. Bilindiği üzere Yasak Elma dizisi, altıncı sezonun sonunda final yaparak ekranlara veda edecek. En azından yapılan planlar bu yönde. Yedinci sezon olması pek beklenmese de, bugüne kadar her şeyin yaşanabildiği bir dizi olması nedeniyle Yasak Elma’nın ne yapacağı belli olmaz diyebiliriz.

Sevda Erginci aslında diziye geri dönerek veda turlarının başladığı hissiyatını verdi. Dizinin senaristleri eski oyuncuları hem onore etmek hem de hikayenin geçmiş ile olan bağlarını kurmak için böyle bir açılım yapmış gibi gözüküyor.

Hem Sevda Erginci’nin Yasak Elma dizisi hayranlarına veda edebilmesi hem de güzel bir jest olması bakımından senaristlerin yaptığı bu davranış gayet akıllıca gözüküyor. Tabii ki eski ve unutulmaz karakterlerin ekranda yeniden görünmesi dizinin bütünlüğü açısından da senaristlerin ne kadar başarılı bir süreç yönettiklerinin de bir göstergesi olduğunu hatırlatalım.

Dizi hayranlarının sosyal medyadaki yorumlarına bakılırsa da bu strateji gayet başarılı olmuş gözüküyor. Birçok izleyici, “Zeynep karakterinin geri dönmesine çok sevindim” diye paylaşımlar yapıyor.

Şahika’nın da yeniden diziye gelmesini beklediklerini belirten dizi hayranları, Nesrin Cavadzade hatırlatması da yaparak, senaristlerden bir açılım daha yapmasını beklediklerini ifade ediyorlar.

Nesrin Cavadzade biraz sorunlu ayrıldığı için diziye yeniden alınır mı bilinmez ama, izleyiciler böyle bir şey yapılırsa çok hoş olacağını belirten yorumlar paylaşıyor.