Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin sete çıkmaya hazırlanan yeni Mevlana dizisinde bir eksik var!

TRT’nin sete çıkmaya hazırlanan yeni Mevlana dizisinde bir eksik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT yeni kurulmakta olan dijital platformu için etkili diziler hazırlamaya başladı. Bu yapımlar bir bir ortaya çıkıyor. Kamu yayıncısı TRT1 kanalı üzerinden geride bıraktığımız sezon birçok önemli yapımı izeyici ile buluşturdu. Diziler konusunda bütçe sorunu da bulunmayan TRT şimdi de yeni dijital platformu için önemli bir atak yapmak amacında.

Hekimoğlu dizisi final yaptıktan sonra Timuçin Esen’in yeniden setlere dönmesini sağlayacak olan proje Mevlana olmuştu. TRT’nin dijital atağı için öne çıkarttığı 30 bölümlük yeni dizi projesi, yakında sete çıkacak.

Ağustos ayı itibari ile ekibin Konya’da buluşması ve hazırlanan özel platoda çekimlere başlaması bekleniyor. Kale Film imzası taşıyan dizi Mevlana’nın hayatını anlatacak ve çok etkileyici bir plato kurulduğu gelen bilgiler arasında.

Başrol oyuncusu Timuçin Esen’in yanı sıra kadroda birçok isim buluştu. Ancak bir eksiklik var. Henüz daha Şems karakterini kimin canlandıracağı ortaya çıkmadı. Dizi ekibinin buluşmasına az kaldı ama karakteri canlandıracak isim için görüşmeler devam ediyor.

Mevlana projesinde birçok ünlü ismi göreceksiniz. Bir süredir ekranlarda olmayan Ahu Türkpençe de bu yapım ile birlikte yeniden setlere dönecek. Devrim Özkan, Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Levent Can, Haluk Piyes, İlker Aksum gibi isimler ile anlaşmalar yapılmıştı.

Mevlana dizisinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor ve çok da etkileyici bir yapım olması bekleniyor.