Ana sayfa Dizi Haberleri Ahu Türkpençe’yi özleyenlere yeni dizi müjdesi!

Ahu Türkpençe’yi özleyenlere yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir İstanbul Masalı isimli unutulmaz dizide Esma Kozan karakterini canlandırarak popüler hale gelen Ahu Türkpençe, uzun yıllardır dizilerde ve sinema filmlerinde boy gösterdi.

Güzel oyuncu, yıllar içinde farklı projelerde farklı rollere hayat vererek tecrübelerini artırdı. Ancak son yıllarda oyuncuyu ekranlarda görmek pek mümkün olmadı.2o18 yılında Börü dizisinde Asena olarak güçlü bir performans ortaya koyan Ahu Türkpençe, sonrasında ise Behzat Ç’nin yeniden çekildiği 2019 yılında 6 bölüm olarak Defne karakterine hayat verdi.

Ahu Türkpençe hayranlarını sevindirecek yeni bir gelişme var. TRT’nin dijital platformu için hazırlanan Mevlana isimli yeni bir dizi çekiliyor. Timuçin Esen’in başrolünde yer aldığı dizinin ekibinde Ahu Türkpençe de bulunuyor.

Mevlana’nın hayatını anlatacak olan 30 bölümlük projede ünlü oyuncu, Kirra Hatun karakterine hayat verecek. Ağustos ayında çekimler için Konya’ya gidecek olan Türkpençe, dizi için özel hazırlanan platoda ekip arkadaşları ile buluşacak.

Birçok ünlü ismin kadrosunda yer aldığı dizi için etkileyici bir plato ve o dönemi yansıtacak tarzda büyük bir kostüm çalışması yapıldı gelen bilgiler arasında.

Ahu Türkpençe'yi özleyenlere yeni dizi müjdesi! 7

Sosyal medyada nadiren paylaşım yapan isimlerden olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün son halini yayınladı. Oyuncunun hayranları hem güzelliğine yönelik iltifatlarda bulundu hem de yeni projelerini sabırsızlıkla beklediklerini belirterek ekranlarda daha çok görünmesini istediklerini ifade eden yorumlar yaptı.

Ahu Türkpençe, TRT’nin dijital kanalının en önemli projesinde başrolde yer alarak uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yaparak hayranlarını mutlu edecek.