Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin’i bile yeniden dönmeye ikna eden dizi kadın izleyicilere göz kırpıyor!

Vahide Perçin’i bile yeniden dönmeye ikna eden dizi kadın izleyicilere göz kırpıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Etkili bir kadın hikayesinde Vahide Perçin rüzgarı yeniden esecek! atv ekranında 3. sezonu tamamlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakteri, çok etkili bir kadının güçlü hikayesi olarak akıllara yazıldı. Perçin, 3. sezonda ayrıldığı diziye öyle damga vurdu ki, hala yerinin dolmadığı gerçeği ortada duruyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın bu noktaya gelmesinde usta oyuncunun emekleri büyük önem taşıyor. Ancak artık Perçin bambaşka bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sağlık sorunlarını da öne sürerek atv dizisine veda eden ve dinlenme amacını yerine getiren oyuncu, bu süreçte birçok teklif aldı.

Hayranları uzun bir süre ekrana dönmeyeceğini düşünüyordu. Ancak Perçin yine herkesi yanılttı ve kendisine gelen teklifler arasında güçlü bir kadın hikayesi bulunca anlaşmasını yaptı. Bu sefer yine bir başka dikkat çeken yapım firması Tims&B ile sözleşme imzalayan oyuncuyu ikna eden dizinin nasıl bir hikayesi olduğu da çok merak ediliyor.

Henüz dizinin senaryo çalışmaları devam ediyor ama hikayesi ile usta oyuncuyu yeniden ekrana dönmeye ikna etti ise, çok etkili bir kadın hikayesi olduğu anlaşılabilir. Şimdi dizi hayranları bu yeni yapımın detaylarını merak etmeye başladı.

Vahide Perçin, kariyerinde birçok önemli projede bulundu. Bu yapılar arasında akılda kalan çok rolü oldu. Yeni sezonda yeniden ekrana dönerek milyonlarca izleyiciyi de bir kez daha sevindirdi.