Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün bomba gibi geliyor ama bu bize yetmez!

Tuba Büyüküstün bomba gibi geliyor ama bu bize yetmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi hayranı Rise of Empires: Ottoman isimli Netflix’in yeni mini dizisinden haberdardır… Başrollerde önemli isimler bulunuyor. Tuba Büyüküstün de Mara Hatun karakterine hayat veriyor.

24 Ocak’ta tüm dünyada paylaşılacak olan 8 bölümlük mini dizinin fragmanı yayınlandı ve büyük beğeni topladı. Çok kaliteli çekimler ve oyunculuklar, mekanlar izleyen dizi takipçileri adeta mest oldu.

blank

Tüm Türk oyuncuların İngilizce konuştukları mini dizi belgesel havasındaki yapım, Tuba Büyüküstün hayranlarını da çok mutlu etti. Ünlü oyuncuyu yeniden dizilerden gören hayranları, “Bu bize yetmez, televizyonda da dizi bekliyoruz” mesajı yolladı.

blank

Büyüküstün, fragmanı instagram hesabından paylaştı. Hayranları da mesajları ile hem takdir etti hem başarı dileklerinde bulundu hem de yeni projeler beklediklerini vurguladı. İşte o fragman:

Başrollerini Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır, Damla Sönmez’in paylaştığı belgesel dizi 24 Ocak 2020’de tüm dünya ile aynı anda Netflix’te yayınlanacak.

Prof.Dr. A.M Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan danışmanlığında kaleme alınan belgesel dizinin Türkçe anlatımını Halit Ergenç seslendiriyor. Yapımcılığını Karga Seven ile birlikte STX Entertainment’in üstlendiği yapımın yönetmen koltuğunda ise Emre Şahin oturuyor.

blank

6 bölümden oluşan Rise of Empires: Ottoman, tarihe damgasını vuran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet’in yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alırken dönemin Osmanlı İmparatorluğu’nu farklı bir açıdan ele alıyor.