Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisinde Şirin sonunda belasını Bahar’dan buluyor!

Kadın dizisinde Şirin sonunda belasını Bahar’dan buluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında final yapmasına son 3 bölüm kalan Kadın dizisi, 3. sezonunda izleyicilerine 4 Şubat akşamı yayınlanacak olan 81. final bölümüyle birlikte veda edecek.

Dizinin finaline doğru gidilirken karakterlere ne olacağı da büyük önem taşıyor. Özellikle de Seray Kaya’nın canlandırdığı Şirin karakterinin bugüne kadar yaptıklarının cezasını çekmemiş olması izleyiciler için büyük dert idi. Ancak son bölümlerde Şirin’in tartaklandığını ve bedel ödettirilmeye çalışılacağına yönelik sahneler var.

Tabii ki izleyiciler tüm bu kötülüklerden sonra Şirin’in sadece dayak ile kurtulmasını istemiyor. Özellikle hapse girmesi ve büyük bir ceza alması dilekleri var.

Kadın dizisinin 21 Ocak Salı akşamı yayınlanacak 79. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Şirin yine Satılmış’ı babası Emre’ye karşı kışkırttığı için suçlandı. Ceyda da Şirin’i Satılmış’a vurduğu için binanın içinde tartakladı.

Arif ise Sarp’ın eceliyle ölmediğini Şirin’in müdahale ettiğini söyleyince kıyamet kopuyor. Sokakta Şirin’in peşine düşen Bahar, onu yere yatırıyor ve bir temiz dayak atıyor.

İşte dizideki o anlar izleyicilerin yüreklerine su serpecek. İşte 79. bölümden ilk görüntüler: