Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün, Batman’deki efsane isme dönüştü, görenler şoke oldu!

Tuba Büyüküstün, Batman’deki efsane isme dönüştü, görenler şoke oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz ay Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna katılmıştı. Ani bir şekilde gelişen olaylar neticesinde kimsenin beklemediği bir durum yaşandı ve Neslihan Atagül’ün diziden ayrılışı ile Büyüküstün geldi. Engin Akyürek ile başrolde oynayan Büyüküstün, izleyenleri şaşırtırken, bir başka şaşırtıcı durum daha yaşandı son olarak.

Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakterini oynayan Tuba Büyüküstün, medyanın gündemine ilginç bir şekilde geldi bu kez! Oyuncunun çizgi roman karakteri Harley Quinn’e dönüştüğü resimler, sosyal medyada dikkat çekti.

Batman’in düşmanı olan Joker’in kız arkadaşı olarak bilinen Harley Quinn kılığındaki Tuba Büyüküstün, özel bir makyaj ile karaktere benzetildi. Takma saçlar, makyaj ve özel kıyafetler ile efsane karaktere benzeyen oyuncunun fotoğrafları büyük dikkat çekti.

Tuba Büyüküstün, Batman'deki efsane isme dönüştü, görenler şoke oldu! 12

Büyüküstün’ün, Sefirin Kızı dizisindeki bir sahne için bu kostümü giydiği ile ilgili kulis bilgileri sosyal medyada yer alıyor.  Ortaya çıkan sonuç beğeni topladı. Oyuncunun takma sarı saçları ve parlak kıyafetleriyle pozu henüz yeni ortaya çıktı.

Tuba Büyüküstün, Batman'deki efsane isme dönüştü, görenler şoke oldu! 13

Karakterin aslı ise aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.

Tuba Büyüküstün, Batman'deki efsane isme dönüştü, görenler şoke oldu! 14

Büyüküstün’ün kostümlü haline gelen yorumlardan bazıları ise şöyle:

Tuba Büyüküstün, Batman'deki efsane isme dönüştü, görenler şoke oldu! 15 Tuba Büyüküstün, Batman'deki efsane isme dönüştü, görenler şoke oldu! 16 Tuba Büyüküstün, Batman'deki efsane isme dönüştü, görenler şoke oldu! 17