Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner, unutumadığı o diziyi andı! İşte karnı burnunda Öykü Karayel’in son hali…

Miray Daner, unutumadığı o diziyi andı! İşte karnı burnunda Öykü Karayel’in son hali…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü isim Miray Daner ve Öykü Karayel’in instagram’dan son yaptıkları paylaşımlar dikkat çekti. İki oyuncunun paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Miray Daner var. Daner, şu sıralar BluTV için çekilen Saygı dizisi ile gündemde ama ekranda yer aldığı son dizisi olan Bir Litre Gözyaşı, onun için ayrı bir anlam ifade ediyor.

Başrolünde oynadığı ilk diziydi ama ne yazık ki 15 bölüm sonra ekrana veda etmişti. Kanal D ekranlarında 2018 yılında yayınlanmıştı. Ekim ayında başlayan dizi, reytingleri beklenin altında kalınca final yaptı. Dizide Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu da rol alıyordu.

Japon bir dizinin uyarlaması olan Bir Litre Gözyaşı’nda amansız bir hastalığa yakalanan Cihan isimli bir kızı oynuyordu Miray Daner. Rolünü ve diziyi çok seven oyuncu, kısa sürede veda etmiş olsa da o günleri instagram sayfasından bir kez daha andı.

Miray Daner, unutumadığı o diziyi andı! İşte karnı burnunda Öykü Karayel'in son hali... 10

Dizide babasını oynayan Tolga Tekin ile bir sahneleri sırasında çekilen pozunu paylaşan Oyuncu “Aşırı özlem içerir” notunu düştü. Tekin’in paylaşımını repost eden Miray Daner, daha sonra da dizide kardeşini oynayan ve şu anda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Helin Kandemir’in yine Bir Litre Gözyaşı dizisinin setinden paylaşımını da “Helinim” notuyla paylaştı…

Miray Daner, unutumadığı o diziyi andı! İşte karnı burnunda Öykü Karayel'in son hali... 11

Ünlü Oyuncu Öykü Karayel ise şu sıralar büyük heyecan yaşıyor. Müzisyen Can Bonomo ile evli olan Öykü Karayel, bebeklerinin doğumuna hazırlanıyor. Oyuncu, bir arkadaşı ile arabayla yolculuk yaparken çekilen pozlarını paylaştı instagram’da.

Miray Daner, unutumadığı o diziyi andı! İşte karnı burnunda Öykü Karayel'in son hali... 12

Araba süren Öykü Karayel’in karnının büyüdüğü görülüyor. Öykü Karayel, şu anda 7 aylık hamile. Oğullarına Roman ismini koyacaklarını da bir paylaşımlarında belirtmişlerdi.

Miray Daner, unutumadığı o diziyi andı! İşte karnı burnunda Öykü Karayel'in son hali... 13