Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün hayranları boşuna yeni dizi beklemesin!

Tuba Büyüküstün hayranları boşuna yeni dizi beklemesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rise of Empires: Ottoman mini dizisiyle Netflix’te yer alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Mara hatun karakterine hayat vermişti.Projeyi çok sevdiğini belirten oyuncu, setten hiç ayrılmak istememişti.Dizinin 190 ülkede gösterilmesi ve çok beğenilmesi de herkesi memnun etmişti.

Ünlü oyuncu Büyüküstün, dizide de rol aldığı arkadaşları ile buluştu ve çıkışta da ısrarlar üzerine açıklama yaptı. Makyajsız haliyle dikkatleri çeken oyuncu güzelliği ile göz doldurdu.

Netflix projesiyle ilgili geri dönüşlerle ilgili konuşan oyuncu, “Çoğunlukla çok güzel oldu, güzel bir iş yaptık.İnsanın bir işi yaptıktan sonra güzel çıktığını görmesi çok keyif verici” dedi.

Yeni bir dizi projesi olmadığının altını çizen oyuncu, şu aralar kendisini ailesine vermiş durumda. Büyüküstün, “Ben hiçbir şey yapmıyorum, ben çocuklarımla ilgileniyorum.Başka hiçbir şey yapmıyorum, bu aralar. Onlarla ben de büyüyorum. İster istemez büyüyoruz, zaman geçiyor, yıllar geçiyor” açıklamasında bulundu.

Oyuncu sorular üzerine yakında bir evlilik gibi bir planlamasının da olmadığını söyledi.Aralık ayında “Sayenizde” isimli şarkıyı seslendiren oyuncu, bunun da spontan bir çalışma olduğunu ve müzik ile ilgili bir planının bulunmadığını sözlerine ekledi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.