Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine veda etti! Oyuncuya senaristten duygusal mesaj!

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine veda etti! Oyuncuya senaristten duygusal mesaj!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin iddialı projesi olarak başlayan Sefirin Kızı dizisi ilk olarak 16 Aralık 2019 tarihinde yayınlanmıştı. Nare ve Sancar’ın destansı aşkları, başlangıçta büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek ikilisi, ekran uyumu açısından büyük beğeni toplarken, oyunculukları ile de izleyenleri bu aşka inandırmışlardı.

Ancak araya pandemi dönemi girdi. Dizi için de sıkıntılı bir süreç başladı. İkinci sezondan herkes çok umutluydu ve 7 Eylül 2020 tarihinde ikinci sezon ilk bölüm yayınlandı.

Dizinin kemik bir izleyici grubu vardı ve sosyal medyada da büyük bir destek verildi. Ancak yine de Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin reytingleri bir süre sonra düşmeye başladı. Beklentileri karşılayamayan dizi  ile ilgili eleştiriler de başladı.

Reytinglerin azalmasının ardından üstüne bir de Neslihan Atagül’ün yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ayrılmak durumunda kalmasıyla dizide başka bir süreç yaşandı.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine veda etti! Oyuncuya senaristten duygusal mesaj! 8

Tuba Büyüküstün apar topar hikayeye Mavi karakteri olarak dahil edildi. Bu kez izleyici Sancar ve Mavi aşkına inandırılmaya çalışıldı. Büyüküstün, hem daha önce Kara Para Aşk’ta birlikte oynadığı Engin Günaydın, hem de dizinin senaristi Eylem Canpolat’ın zor durumda kalması üzerine teklifi kabul edip bir kaç gün içinde çekimlerin yapıldığı Bodrum’a gitti.

Büyüküstün dönemi 37.bölümde başladı, heyecan yükseldi ama reytingler yükselmedi!  Baştan beri zaten dizinin 52. bölüm olarak tasarlandığı da konuşuldu. Şimdi dizi final yolunda gidiyor. Giderayak günü de değiştirildi ve Salı’ya alındı.

Bu hafta 4 Nisan Salı akşamı 51. bölümü yayınlanacak olan dizinin, bir sonraki hafta 11 Nisan Salı akşamı 52. bölümle finali yapılacak.

Finale iki bölüm kala, Tuba Büyüküstün’ün çekimlerinin bittiği, sosyal medyadaki bir paylaşımla ortaya çıktı. Dizinin senaristi Eylem Canpolat, en zor anında yetişen Büyüküstün’e teşekkür ederken duygusal bir yazı kaleme aldı. “Dün gece veda ettik Mavi’mize… Son set günüydü. Dostum, hayal ortağım oldun. Sefirin Kızı’na, Bodrum’a geldiğin, komşum, can yoldaşım, sırdaşım, Mavi’m olduğun için çok mutluyum. Seni çok seviyorum Tubişim” diyerek oyuncuya veda etti.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine veda etti! Oyuncuya senaristten duygusal mesaj! 9

Tuba Büyüküstün ise bu duygusal vedaya “Yol arkadaşım… Nasıl kalktık, geldik beraber. Birdenbire oldu ya her şey… en güzel tarafı da buydu belki de… Birdenbire oluşu.. Hava daha karanlıktı, beni almaya gelmiştin o sabah, birer fincan kahvemizi için Bodrum’a doğru yola koyulmuştuk. Bende yine hafif bir gerginlik, her yer değiştirdiğimde olduğu gibi ama sen vardın yanımda, müziklerimiz, yollar ve biz…” sözleriyle yanıt verdi.

Bu paylaşım ile birlikte Tuba Büyüküstün’ün çekimlerinin sona erdiği, Mavi karakterine veda ettiği de öğrenilmiş oldu…