Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz’dan tam kapanmada Bodrum’a gidenlere gönderme! Dilan Çiçek Deniz’in bu fotosunu emin olun görmediniz!

Alina Boz’dan tam kapanmada Bodrum’a gidenlere gönderme! Dilan Çiçek Deniz’in bu fotosunu emin olun görmediniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü genç, başarılı oyuncu Alina Boz ve Dilan Çiçek Deniz, şu anda dizileriyle ekranda yer alıyorlar. Aynı zamanda sosyal medyada da gündemden düşmüyorlar. İkisi de aynı zamanda güzellikleri, duruşları, zarif tavırları, mütevazi kişilikleri ile dikkat çeken başarılı isimler. Şimdi bu iki ismin son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım…

Alina Boz, şu sıralar atv’de Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisinin Mahur’u olarak büyük bir ilgi topluyor. Paramparça dizisi ile izleyicinin dikkatini çeken Boz, sonrasında rol aldığı projelerle, oyunculuktaki iddiasını da devam ettirdi.

Her projesiyle konuşturan Alina Boz, Netflix’in Aşk 101 dizisinin ardından Maraşlı ile ekrana döndü. Mahur karakteri ona o kadar yakıştı ki partneri Burak Deniz bile ‘Mahur olmak için doğmuş’ yorumunu yaptı.

Alina Boz, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla  dikkatleri çekti. Aslında paylaşımı reklam yönetmeni Can Esat Yalkın yapmış, Alina Boz da beğendiği için repost etmişti.

Tüm Türkiye’de Covid 19 salgını nedeniyle alınan tam kapanma kararında, binlerce kişinin Bodrum’a gitmesine atıfta bulunulan paylaşımda, “Herkes Bodrum’a kapanmaya, biz şelaleye çalışmaya” notuyla Alina Boz’un fotoğrafı yer alıyor.

Oyuncu, bir şelale önünde verdiği bu pozla yapılan paylaşımı kendi sayfasında yayınladı. Bu arada Alina  Boz’un izleyiciye bir sürprizi olduğu da bu paylaşımla ortaya çıktı…

Alina Boz'dan tam kapanmada Bodrum'a gidenlere gönderme! Dilan Çiçek Deniz'in bu fotosunu emin olun görmediniz! 8

Gelelim Dilan Çiçek Deniz’e… Oyuncu, şu sıralar Alev Alev dizisindeki Rüya karakteri ile ekranlarda. Aynı zamanda model olan Deniz, her yeni projesiyle oyunculuktaki deneyimini de arttırıyor.

Bir önceki dizisi Çukur’da Sena karakterine hayat veren oyuncu, yeni dizisinde de oyunculuğu ile beğeni kazandı. Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaşan oyuncu, yine Çukur’dan ayrılan bir diğer oyuncu Cihangir Ceyhan ile partner oldu.

Dilan Çiçek Deniz, instagram’dan yaptığı son paylaşımla ise dikkat çekti. Oyuncu, çocukluğuna ait bir fotoğrafı paylaştı ilk kez. Aradan yıllar geçmiş olsa da neredeyse hiç değişmediği görülüyor Dilan Çiçek Deniz’in…

Bakalım siz de aynı fikirde misiniz? İşte Dilan Çiçek Deniz’in çocukluk hali…

Alina Boz'dan tam kapanmada Bodrum'a gidenlere gönderme! Dilan Çiçek Deniz'in bu fotosunu emin olun görmediniz! 9