Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün ve Aslı Bekiroğlu’nun şu haline bakın, ne kadar da sempatikler!

Tuba Büyüküstün ve Aslı Bekiroğlu’nun şu haline bakın, ne kadar da sempatikler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya üzerinden hayvan sevgisini sergileyen paylaşımları, takipçileri için de önemli bir mesaj içeriyor. Hayvan haklarının öne çıktığı son yıllarda, ünlüler de sıklıkla benzer mesajlar vererek hayvanların insanların dostu ve hayat yolculuğunda arkadaşı olduğu vurusunu yapıyor.

Tuba Büyüküstün ve Asıl Bekiroğlu da instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla, hayvan sevgisini öne çıkarttılar. Tuba Büyüküstün ev halini paylaştı ve köpeğinin üzerine yattığı, sempatik paylaşımı ile gönülleri kazandı. Ünlü oyuncunun takipçileri de bu paylaşımı hem çok beğendi hem de Büyüküstün’e övgü dolu yorumlarla sevgilerini sergiledi.

Tuba Büyüküstün ve Aslı Bekiroğlu'nun şu haline bakın, ne kadar da sempatikler! 8

Bir başka mesaj veren isim ise Aslı Bekiroğlu oldu. Bu sezon henüz bir projeye başlamayan oyuncu, 2019 yılının Aralık ayında final yapan Benim Tatlı Yalanım dizisinden bu yana dinlenmeye devam ediyor.

Aslı Bekiroğlu, sosyal medyada pozitif paylaşımları ile göz doldururken, kedisiyle verdiği sevimli pozlarla da sempatik bulundu.

“İyi kalpli ol” etiketiyle de paylaşımı yapan oyuncu, hem beğeniler geldi hem de iltifatlar yapıldı.

Tuba Büyüküstün ve Aslı Bekiroğlu'nun şu haline bakın, ne kadar da sempatikler! 9