Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinin yönetmeni ayrıldı!

Benim Adım Melek dizisinin yönetmeni ayrıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1’in sevilen dizilerinden Benim Adım Melek’in kadrosunda yaşanan beklenmedik ayrılık kafaları karıştırdı! Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin yönetmeni Cem Akyoldaş, projeden ayrıldı. Nehir Erdoğan’ın başrolünde oynadığı dizideki bu ayrılığın, diziyi ne yönde etkileyeceği ise merak konusu. Yaşanan bu ayrılığın ardından yönetmen Akyoldaş’ın yeni ve sürpriz bir projede yer alacağı da öğrenildi.

İkinci sezonuyla ekranlara gelen Benim Adım Melek dizisinin kemik bir izleyici kitlesi var. Dizi Gaziantep’in tarihi bölgelerinde, yörenin güzelliklerini ve kültürünü yansıtan mekanlarda çekiliyor.

Bu büyülü dünyayı kuran kişilerden birisi de yönetmen Cem Akyoldaş’tı. Ancak bu ismin beklenmedik ayrılığı ile birlikte Benim Adım Melek dizisinin de bu değişiklikten etkilenmemesi umuluyor şimdi.

Dizinin hikayesi bir hayli akıcı ve oyunculuk performansları da çok güçlü… Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin bir başka dikkat çeken başarısı ise görsel zenginliği çok güzel yansıtmasıydı.

Ekranlara ilk olara k25 Eylül 2019 tarihinde gelmeye başlayan dizi, Nisan ayında ise Pandemi nedeniyle ara vermişti. Uzun bir aradan sonrada Eylül ayında yeniden ekrana dönmüştü.

Çarşamba akşamları hatırı sayılır bir izleyici kitlesini ekran başına toplayan dizide yaşanan bu ayrılığın sonrasında neler olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz.

Benim Adım Melek dizisinin yönetmeni ayrıldı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Cem Akyoldaş, TRT1 için hazırlanan bir başka sürpriz projenin başına geçiyor.

Üs Yapım’ın, Benim Adım Melek’in geldiği başarılı nokta sonrasında yönetmeni bir başka iddialı projede değerlendirmek istemesi nedeniyle bu değişikli yaşandı.

Bu arada yeni projeyle ilgili olarak da sürpriz isimlerle görüşmelere de başlandığı ve 2021 yılının Ocak ayının sonlarında dizinin yayında olmasının planlandığı belirtiliyor.