Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün, yeni dizisinde büyük sınav verecek!

Tuba Büyüküstün, yeni dizisinde büyük sınav verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuba Büyüküstün hayranları bir hayli mutlu… Ünlü oyuncu, Cesur ve Güzel dizisinden 3 yıl sonra ekrana yeni bir yapımla dönecek. Fransız dizisi olan ve Call My Agent olarak dünyanın farklı ülkelerinde beğeniyle izlenen dizinin Türk uyarlaması için Cumartesi günü ekip bir araya geliyor. Gerçek ünlülerin kendilerini canlandıracakları ilginç bir yapım Menajerimi Arayın dizisi… Tuba Büyüküstün de instagram hesabından yaptığı paylaşımda heyecanını dile getirdi.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ilk konuk ünlüsü Tuba Büyüküstün. Acaba oyuncu kendisini ne kadar samimi bir şekilde yansıtacak.Çünkü bu durum Tuba Büyüküstün için de bir ilk olacak. Oyuncu, hesabından yaptığı paylaşımda ” “Uzun bir aradan sonra bir tadımlık set kokusu alacağım.. Konuk oyuncu olmak başka bir heyecan, bu kadar aradan sonra kamera karşısına geçmek başka, Tuba Büyüküstün’ü oynamak bambaşka” diye mesaj verdi.

Heyecanını belirten ve sevdiği oyuncularla bir arada olacağı için mutlu olan Tuba Büyüküstün için akıllarda bir soru işareti var? Acaba kendisini gerçek bir samimiyet ile dizide yansıtacak mı?

Tuba Büyüküstün, yeni dizisinde büyük sınav verecek! 8

Milliyet Blog’da yazan Anibal Güleroğlu, dizinin başarısında ünlü isimlerin kendilerini samimi bir şekilde canlandırmalarının önemine de işaret ederek, şu detaya dikkat çekti:

“Şayet karakterler, orijinali aratmayacak düzeyde gerçekçilikle yaratılırsa bir sorun çıkmaz kısaca. Ancak burada benim takıldığım bir husus var. O da, Fransız dizisindeki gibi gerçek ünlülerin kendi kimlikleriyle yapımda yer alması durumunda ne denli samimi olunacağı… Orijinalindeki gerçekçilik ve cesaretle mi kendilerini oynayacaklar yoksa rol mü kesecekler? Göreceğiz.”

Tuba Büyüküstün, yeni dizisinde büyük sınav verecek! 9

Menajerimi Arayın dizisinin başarısı özenli bir senaryodan ve konuk olacak ünlülerin samimiyetinden geçiyor.

Anibal Güleroğlu’nun yazısındaki şu notlar dizinin başarısı için izlenmesi gereken yolu da anlatıyor:

“AY Yapım ‘Call My Agent’ olayını ilgi çekici adaptasyonla geliştirmeyi başarabilen bir mantıkla işe koyulursa, uyarlama, aslını aratmayacak düzeyde performans sergileyebilir ve rahatlıkla tutar. Lakin bu meyanda, sürekli uyarlama hevesinin peşinden koşturmanın yaratıcılığımızı körelteceği gerçeğini de unutmamak gerek.

Yeni sezon uyarlamalarımızın bize neler göstereceğini merakla beklerken… Bu noktada her daim özgünlükten yana olan tavrımızı takınıp, ‘Karga bülbülü taklit edeyim derken, ötmeyi unutmuş’ diyen atasözünü ve kişisel gelişime dair eserleriyle öne çıkan yazar Dale Carnegie tarafından dillendirilen ‘Başkalarını taklit etmeyelim, benliğimizi bulalım ve biz olalım’ öğüdünü hatırlatarak koyalım noktamızı.”