Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün yeni dizisinden öyle etkilendi ki, ayrılık kurşun gibi ağır!

Tuba Büyüküstün yeni dizisinden öyle etkilendi ki, ayrılık kurşun gibi ağır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014-2015 yıllarında Engin Akyürek ile birlikte Kara Para Aşk dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün, diğer dizilerinin yanı sıra özellikle Kara Para Aşk ile son yıllarda ülke sınırları dışında müthiş bir popülerlik kazanmış durumda.

Yabancı dizi hayranları Asi’den sonra Kara Para Aşk’a tutuldu ve Tuba Büyüküstün’ün hayran kitlesi de katlanarak arttı.

Türkiye’de ise ünlü oyuncunun hayranları ekrana geri dönmesi beklentisi içinde… En son Cesur ve Güzel dizisinde yer alan Tuba Büyüküstün, televizyon için 2 sezondur iş yapmıyor.

Netflix’in mini dizisi Ottoman Rising’de boy gösteren Tuba Büyüküstün, burada Mara Hatun karakterine hayat verdi.

Bu dizisi merakla bekleniyor. Büyüküstün’ün açıklamasına bakılır ise müthiş bir yapım Netflix platformunda yerini alacak. Bu dizinin dünyanın dört bir yanında yayınlanacağı düşünülür ise Tuba Büyüküstün popülerliğini daha da artırma fırsatı elde edecek.

Ünlü oyuncu Mara karakterinden ayrılırken çok üzülmüş.

Şöyle diyor: “Uzun zaman sonra ilk defa bir karakterden etkilendim. Ayrılırken zorlandım, üzüldüm. Aynaya baktım ve ‘Bu kadını son kez görüyorum’ diyerek kostümleri çıkardım.”

Mara karakteri Büyüküstün’ü bu kadar etkilediğine göre, izleyiciler de akıldan çıkmayacak bir dizi ile karşı karşıya demektir.

Büyüküstün proje hakkında şu detayları da verdi: ”Dökü drama denilen, hem belgesel hem drama içerikli bir şey çektik, gayet keyifli geçti. İyi bir şey olacağına inanıyorum.”

Ottoman Rising dizisi merakla bekleniyor. 6 bölümden oluşan mini belgesel tadındaki dizi, Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu alıyor.

Projenin içeriğinden bahseden Büyüküstün, ”İstanbul’un fethi öncesi ve sonrası dönemini anlatan bir hikâyede, Mara diye bir karakteri Fatih Sultan Mehmet’in üvey annesi olan bir rol üstlendim. Çok etkilendim. Tarihe ilgim de vardır. Harem’e falan… Ama Mara’yı bilmiyordum ve gerçekten uzun zamandır ilk defa bu kadar bir karakterden etkilendim. Ayrılırken zorlandım, üzüldüm. Aynaya baktım bu kadını son kez görüyorum, öyle çıkardım falan kostümleri. Çok keyifli çektim, ben kendi adıma iyi de bir şey çıkacağını düşünüyorum’ diye konuştu.