Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuvana Türkay hassasiyet ve saygı istedi, ‘yapmayın’ diye sitem etti!

Tuvana Türkay hassasiyet ve saygı istedi, ‘yapmayın’ diye sitem etti!

tarafından ker_def

Tuvana Türkay aşk iddiaları ve duygusal dünyası ile gündemde!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay’ın Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile ayrılık yaşadığı ve daha sonra Yeni Gelin dizisiyle yıldızı parlayan Tolga Mendi ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları magazin basınında yer almıştı.

Tuvana Türkay, yaptığı açıklama ile bu iddiaları yalanladı.

Türkay, sosyal medya hesabından şu ifadelerde bulundu: “Sevgili magazinci arkadaşlarım, aynı kapta yoğurulduğumuz doğrudur. İşinize saygı duyuyorum. Ama biten ilişki ardından neye dayanarak böyle bir haber yapıyorsunuz?

Hayatımda kimse yok, yalnızım, mutluyum ve gerçekten sadece kendimle olmanın huzurunu yaşıyorum. Bu minvalde çıkan asparagas haberler hem insan, hem meslek olarak yıpratıcı oluyor. Sizden de bu noktada buna saygı duymanızı ve hassasiyetle yaklaşmanızı rica ediyorum.”

Türkay, hayatında kimse olmadığını Tolga Mendi iddialarını yalanlayarak gösterdi…

Ayrıca instagram hesabından yaptığı bir başka paylaşımda ise duygu dünyasında neler yaşadığına değindi.

Tuvana Türkay hassasiyet ve saygı istedi, 'yapmayın' diye sitem etti! 7

Türkay, yukarıdaki fotoğrafı instagram hesabından paylaştı ve duygu dünyasında yaşananları ise şöyle özetledi:

Yetişemediğim , sevdiğim ama bilmediğim , hasret duyduğum eski dönemlerin sonraları sevdiğim şarkıları gibi gözlerimi kapatıp dinlemek istiyorum.. Her anınızı yaşamak istiyorum .. Çocukluğunuza kadar hissettiğim bir sevgi , içimi tertemiz yapan .. Kendimden uzaklaştığım hangi duygum varsa yeniden öğrendiğim .. Öpmeyi ve sarılmayı hiç bu kadar özlediğimi düşünmediğim bir zamanda , bir anda elime gelen ,kokladığımda kokusu bitecekmiş , geçecekmiş gibi huzursuzluğa ,telaşa kapıldığım bir sevgili kıyafeti gibi, sizi hayatımın her yerine sarmak, bağlamak istiyorum .. Size ömrümün ve kalbimin her yerinde yerim var .. Kendimi küçültüp , unufak ederim . Yeter ki herşey beraber olsun”