Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün aklından çıkmayan, öğrendikçe hayran olduğu kadın!

Tuba Büyüküstün’ün aklından çıkmayan, öğrendikçe hayran olduğu kadın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuba Büyüküstün’ün aklından çıkmayan Netflix projesi! Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Netflix’te yayınlanan Rise of Empires Ottoman isimli mini belgesel-dizi projesini hiç unutamıyor. 2019 yılının yaz aylarında yapılan çekimlerden keyifli anlar yaşayan oyuncu, hiç bitmesini istememişti.

Tuba Büyüksütün ile birlikte birçok Türk oyuncunun başarılı performansları Rise of Empires Ottoman projesini Netflix’in gurur duyduğu işler arasına kattı. Tuba Büyüküstün, dizinin lansmanı için yapılan çekimlerden özel anları youtube kanalında paylaştı.

Tuba Büyüküstün'ün aklından çıkmayan, öğrendikçe hayran olduğu kadın! 7

Ünlü oyuncu, Mara Hatun karakteri ile yapımda yer aldı ve etkili performansı ile de takdir kazandı. Videoda lansman günü için yaptığı hazırlıklar, çekimden özel anlar yer aldı.

Tuba Büyüküstün, yaptığı açıklamada da karakterini ne kadar çok benimsediğini anlattı. Büyüküstün, “Mara Hatun, çok değişik bir deneyim oldu. Benim zaten Harem’e karşı özel bir ilgim vardı. Çok araştırdım. Ama ben Mara ile hiç karşılaşmadım. 15. yüzyıl için bu kadar güçlü bir kadınla karşılaşmamak çok ilgimi çekti. Öğrendikçe kadına hayran oldum” dedi.

İşte o görüntüler: