Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez için Ali Vefa karakteri özel hayatında sorun olmaya başladı!

Taner Ölmez için Ali Vefa karakteri özel hayatında sorun olmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde başarılı performans sergileyen Taner Ölmez, Ali Vefa karakteri ile çok konuşuluyor. Savant sendromlu, otizmli bir doktor karakterini canlandıran oyuncu, Türkiye’de bir ilke imza attı. Taner Ölmez, diziden önce role çalışırken otizmli bireylerle bir arada bulundu ve onları gözlemledi. Bu sayede de verdikleri tepkileri rolüne yansıttı.

Taner Ölmez, sette Ali Vefa’yı canlandırdıktan sonra özel hayatında rolden nasıl çıkıyor? İşte bu soru çok merak ediliyordu. Ünlü oyuncu, youtube’da Bora Talat Oyacı ile yaptığı sohbette bazı detaylar verdi. Ali Vefa’nın bazı hareketlerini set dışında da yaptığını belirten Taner Ölmez, samimi sözleriyle ilgi gördü.

Taner Ölmez, çok yorgun olduğu zaman Ali Vefa’nın hareketlerini tekrarlıyor. Oyuncu, “Bunu yaşayacağımı zannetmiyordum.Bazen yaşıyorum. Çok yorgun olduğum zamanlarda yaşıyorum özellikle. Bazen, böyle zor sahneler olduğu zaman, o sahnelere girmeden önce etrafım ile iletişimi kesiyorum. Etafımdakiler bir şey olduğunu zannediyor” diye konuştu.

Sette iletişimi kestiği zaman arkadaşlarının moralinin bozuk olduğunu sandığını belirten Taner Ölmez, zaman zaman bu konuda ekibin yanlış intibaya kapılabildiğini anlattı.

Taner Ölmez için Ali Vefa karakteri özel hayatında sorun olmaya başladı! 7

Taner Ölmez, “Bir bakıyorum etrafıma insanlar geliyor. Diyor ki, ‘Bir şey çalışıyorum, rahat olun, sıkıntı yok.’ Buna alışamadılar” diye konuştu.

Sette yaşadığı bir olayı da anlatan Taner Ölmez, çevresindekilerin olayı gördüğünü belirtti. Oyuncu, çay ocağının yanına gittiğini ve çayın bittiğini görünce de Ali Vefa gibi “Çay bitmiş. Çay bitmiş. Çay bitmiş” diyerek kafa salladığını söyledi.

Böyle şeylerin ara ara olduğunu ve bazen ellerinin sorun olmaya başladığını anlatan Taner Ölmez, “Ellerdeki hikaye var o çok fazla olmaya başladı. Ama rahatsız edici boyutta değil. Bir şekilde üstesinden geliyorum. Artık o benim oyuncağım” dedi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: