Ana sayfa Sosyal Medya Tüm vaktini evde kızıyla geçiren Özge Özpirinçci dış dünyayla nasıl iletişim kuruyor?

Tüm vaktini evde kızıyla geçiren Özge Özpirinçci dış dünyayla nasıl iletişim kuruyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Şu sıralar anneliğin tadını çıkaran çiçeği burnunda anne Özge Özpirinçci tüm vaktini küçük kızı Mercan ile geçiriyor.

Yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu oyuncu Burak Yamantürk ile hamile kaldığını öğrendikten sonra sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncu Özge  Özpirinçci, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru kızı Mercan’ı kucağına aldı.

Hamileyken yaptığı açıklamada bir süre kızını büyüteceğini ve hemen setlere dönmeyeceğini belirten oyuncu zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyor.

Özge Özpirinçci paylaşımlarında bazen yüzünü göstermemeye özen göstererek küçük kızının fotoğraflarına da yer veriyor. Oyuncu, kızı Mercan’ın kolunu, elini ya da yüzüstü yatarken bir pozunu da paylaşarak hayranlarına minik jestler yapıyor.

Oyuncu son paylaşımında hayranlarına dış dünya ile nasıl bağlantı kurduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu, arkadaşlarıyla facetime üzerinden yüz yüze görüşmeler yaparak hasret gideriyor.

Hamileyken bile yoğun şekilde çalışan oyuncu, Salih Bademci ile baş rolü paylaştığı Blu TV’de yayınlanan İlk ve Son dizisini çekerken hamileliğinin ilk aylarındaydı.

Ancak karnı büyüdüğünde setlere ara veren oyuncu son yaptığı açıklamada, çok içine sinen bir proje teklifi olursa eğer sıcak bakabileceğini söyleyerek, ‘O zaman Mercan da benimle sete gelir’ açıklamasını yapmıştı.