Ana sayfa Dizi İzle Tuna, Melek’e patlıyor! – Şahin Tepesi 6. Bölüm

Tuna, Melek’e patlıyor! – Şahin Tepesi 6. Bölüm

tarafından ker_def

Şahin Tepesi dizisi 6. final bölümüyle izleyicilerine veda etti. atv ekranında son bölümü 28 Aralık Cuma günü yayınlanan Şahin Tepesi dizisinde Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum başrollerde yer almaktaydı. Dizi düşük reytingleri nedeniyle izleyicilere veda etmek durumunda kaldı.

Şahin Tepesi dizisinin 6. final bölümünden başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Şahin Tepesi 6. bölümün özeti:

Mete’nin Tuna’ya rağmen attığı büyük adım köşkteki bütün dengeleri değiştirir. Deniz ve Mete’nin ilişkisinden çok Tuna’nın bu birlikteliğe karşı çıkmadığını gören Demir ve Efe bir şekilde buna ikna olurken Ceylan’ın ablasına olan tutumu diğerlerinden farklı olur. Deniz’in çaresizliği ve teslimiyeti Tuna’yı farklı arayışların içine sürükler.

Bütün bunların karşısında bir de Demir’in boşanma kararından vazgeçmeyişi Tuna’yı çılgına çevirir. Tuna için bunun tek sorumlusu Melek’tir.

Şirkette düzenlenen yeni yıl partisi ve sonrasında yaşanacak güzel anlar Efe ve Verda için aşka teslimiyet olacaktır. Ailelerinin yaşadığı kaoslara ve sıkıntılara rağmen duygularının peşinden giden iki sevgili için zaman artık aşkın zamanıdır.

Deniz’in Mete ile birlikteliğini bir türlü kabullenemeyen Cem’in bu olayı çözüme kavuşturup Deniz’i kurtarma çabası onun cinayetle ilgili gerçekleri öğrenmesine sebep olur.

Mete’nin durmak bilmeyen tehditleri ile karşı karşıya gelen Tuna bu duruma son vermek için harekete geçerken Cem’den habersizdir. Tuna, Mete’ye karşı hazırladığı korkunç tuzakla Efe ve Verda’yı büyük bir tehlikenin eşiğine getirirken sonrasında yaşanacaklar gizli saklı olan her şeyin su yüzüne çıkmasına sebep olacaktır.

Yapım : Ay Yapım
Yapımcı : Kerem Çatay
Yönetmen: : Hilal Saral
Senaryo : Melek Gençoğlu
Oyuncular : Zerrin Tekindor (Tuna), Ebru Özkan (Melek), Murat Aygen (Demir), Aybüke Pusat (Verda), Boran Kuzum (Efe), Mustafa Mert Koç (Cem), Leyla Tanlar (Deniz), Esra Dermancıoğlu (Ceylan), Kaan Taşaner (Erkan)