Ana sayfa Dizi Haberleri Türk dizilerini hor görenlere Hazal Kaya’dan büyük tepki!

Türk dizilerini hor görenlere Hazal Kaya’dan büyük tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hazal Kaya, modacı Tuvana Büyükçınar ile yaptığı instagram sohbetinde Türk dizilerinin hikaye anlatım tarzının önemine işaret etti. İnsanların hem giyim hem de yiyecek anlamında ihtiyacından fazlasını tüketmesinden rahatsız olduğunu belirten Hazal Kaya, bu konuya çok dikkat ettiğini söyledi.

Evde kalan ve sıkıldığını söyleyenlere de tepki gösteren Hazal Kaya, yapılabilecek birçok şey olduğunu hatırlattı. Oyuncu, “Ben insanların evde sıkıldık demelerinden çok sıkıldım. Çok daha gerçek endişeler var hayatta” dedi.

Türk dizilerinin hikaye anlatım tarzının önemine işaret eden oyuncu, tüm dünyada dizilerimizin tanıtım noktasında büyük bir iş başardığını söyledi.

Hazal Kaya, “Bizim, hor görülen dizilerimizin başarısı” diye konuştu.Hala dizilere yönelik rahatsız olduğu söylemleri gördüğünü ifade eden Hazal Kaya, “Dünyanın her yerinden izleyicilerimiz var. Onların varlığı beni çok mutlu ediyor. Her seferinde çok heyecanlanıyorum. Umarım tekrar işlerimizin başına dönebiliriz. Ben seti çok özledim.Çalışmayı çok özledim. Evde sürekli iş yaratıyorum kendime” dedi.