Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan dizi! Al Sancak dizisi oyuncularının büyük gururu

Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan dizi! Al Sancak dizisi oyuncularının büyük gururu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Al Sancak isimli yeni dizi projesinin oyuncuları, bulundukları noktadan çok memnun. Dizinin hikayesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gücünü ve kudretini ortaya koyan anlayış bulunuyor. İşte bu da rol alan oyuncuların milli duygularını ortaya çıkartıyor ve yaptıkları işten gurur duymalarını sağlıyor.

Al Sancak isimli TRT1 dizisini eşi ve benzeri olmayan bir yapım olarak gördüğünü ifade eden Murat İnce, dizinin hikayesinde Mustafa İnal karakteri ile yer alıyor. Genç oyuncu Murat İnce için de bu dizinin anlamı çok büyük. Kariyerine yeni başlayan bir isim olarak Murat İnce için Al Sancak dizisinin anlamı çok başka.

Türkiye'de eşi ve benzeri olmayan dizi! Al Sancak dizisi oyuncularının büyük gururu 14

Oyuncu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir proje. Türk Silahlı Kuvvetleri’ni en kapsamlı şekilde anlatan bir dizi olacak.”

Dizide Piyade Astsubay Başçavuş Mustafa İnal olarak izlemekte olduğumuz Murat İnce, 3 ay kadar süren bir eğitim sürecinden sonra sette çekimlere çıktı.

Böyle önemli bir projede yer almanın kendisine inanılmaz şeyler hissettirdiğinden bahseden oyuncu, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Hocalarımız emekli SAT Komandosu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nden bir sürü komutanımız bize destek oluyor. Onlarla empati kuruyoruz. Herkesi en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyoruz, bu da bize müthiş bir gurur veriyor. Ben askerliğimde eğitim çavuşuydum ancak hiç yapmadığım şeyleri deneyimliyorum.”

Türkiye'de eşi ve benzeri olmayan dizi! Al Sancak dizisi oyuncularının büyük gururu 15

Aynı zamanda ekipte herkesin bu işe dört elle sarıldığını dile getiren İnce, kadronun da müthiş olduğunu ve Pençe Timi’ni hiç unutmayacağını sözlerine ekledi.