Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti ile parlayan Ceren Yalazoğlu ile Serkan Tınmaz birbirlerine ne kadar da uyumlu!

Kızılcık Şerbeti ile parlayan Ceren Yalazoğlu ile Serkan Tınmaz birbirlerine ne kadar da uyumlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut ve Nursema karakterleri son dönemin favori dizi çifti olma yolunda ilerliyor. Bu iki karakteri canlandıran Serkan Tınmaz ile Ceren Yalazoğlu ikilisi de dizideki etkileyici performansları ile geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazandı.

Son dönemin favori dizi çifti olarak ifade edilen Nursema ve Serkan’ın hikaye içindeki aşkları ve birbirlerine olan tutkuları, izleyicilerin yeni bölümleri merakla beklemesini de sağlıyor. İki genç oyuncu da bu durumdan çok memnun ve kariyerlerinin en önemli çıkışını yapmakta oldukları gerçeğinin de farkında.

Ceren Yalazoğlu ile Serkan Tınmaz ikilisinin dizinin setindeki uyumun aslında set dışında da aynı olduğunu görebileceğiniz bir video paylaşıldı. İkili sorulan sorulara Evet ve Hayır diye yanıtlar vererek, eğlenceli anlar yaşadı. Onların benzer cevaplar vermesi de karakter olarak birbirleri ile uyumlu olduklarını anlatmaya yetiyordu.

Gerçek hayatta Nursema karakterini canlandıran Ceren Yalazoğlu’nun eğlenceli halinden çok etkilendiklerini belirten izleyiciler, “Çok enerjik ve çok tatlı birisi” şeklinde övgüler yaptı.

Nursema’nın kendisini sınırlayan aile ortamından çıkmasını, Umut ile mutlu olmasını arzu eden dizi hayranları, son dönemde bu karaktere büyük destek veriyor.

Bu sayede de Ceren Yalazoğlu öne çıkıyor. Oyuncunun etkili performansı da hem diziye katkı yapıyor hem de kendi kariyeri açısından çok önemli bir süreci beraberinde getiriyor.

Serkan Tınmaz da Umut karakteri ile izleyicilerin son dönemde en çok sevdiği genç oyunculardan birisi olmayı başardı. Onları neşeli ve uyumlu hallerini görmek de dizi hayranlarını bir hayli keyiflendirdi.