Ana sayfa Sosyal Medya Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kim! Kıvanç Tatlıtuğ mu? Can Yaman mı?

Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kim! Kıvanç Tatlıtuğ mu? Can Yaman mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünya starlarının servetlerini belirleyen ‘celebsrevealed.com’ Türk yıldızlarının servetlerine ilişkin yaptığı bir araştırmanın sonuçlarını yayınladı.  Dünyaca ünlü starların servetlerini belirleyen internet sitesi, Türk yıldızları da ele aldı. Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kim çıktı! 15 milyon dolarlık servetle listenin ilk sırasında Kıvanç Tatlıtuğ yer aldı. Meryem Uzerli ve Can Yaman, 10’ar milyon dolarlık servetleriyle ikinciliği paylaştı

Oyuncuların bugüne kadar rol aldığı projeler, yaptıkları reklam anlaşmaları ve rol aldıkları yapımların yurt dışı satışlarından aldıkları paylardan ortalama bir rakam çıkaran siteye göre Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye’nin en zengin oyuncusu. 15 milyon dolar yani yaklaşık 270 milyon TL serveti olduğu iddia edilen yakışıklı oyuncunun arkasından Meryem Uzerli ve Can Yaman geliyor.

Meryem Uzerli ve Can Yaman, 10’ar milyon dolarlık servetleri ile listede 2. sırada yer aldı. Genellikle kazançlarını, yurt dışındaki projeler ve yer aldıkları reklamlardan sağlayan Yaman ve Uzerli’nin ortalama serveti 10 milyon dolar yani yaklaşık 181 milyon TL.

Türkiye'nin en zengin oyuncusu bakın kim! Kıvanç Tatlıtuğ mu? Can Yaman mı? 7

Listeye göre, Meryem Uzerli, 10 milyon dolarlık servetle Türkiye’nin en çok kazanan kadın yıldızı oldu. Onu son dönemde birçok markayla reklam iş birliği yapan ve şimdilerde dijital platform için bir dizi çekecek olan Hande Erçel izledi. Hande Erçel’in tahmin edilen serveti ise tam 8 milyon dolar yani 145 milyon TL.

Erçel’i 6 milyon dolar yani yaklaşık 108 milyon TL ile Serenay Sarıkaya izliyor. Sarıkaya’nın hemen arkasında ise 5 milyon dolar yani yaklaşık 90 milyon TL’lik servet ile Demet Özdemir yer alıyor.