Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim’in yeni sezonu bomba gibi değişiklikle geliyor! Fragmanı ise şaşkınlık yarattı!

Kardeşlerim’in yeni sezonu bomba gibi değişiklikle geliyor! Fragmanı ise şaşkınlık yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok yakında üçüncü sezonuyla ekrana gelecek olan çok sevilen dizisi Kardeşlerim’in ilk bölüm tarihi belli olurken ilk tanıtım da geldi. Diziden gelen tanıtım izleyicilerde şaşkınlık yarattı.

Kardeşlerim üçüncü sezonuyla bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda izleyicileri çok büyük bir değişiklik bekliyor. Yeni sezonda bugüne kadar hep fakirlikle mücadele eden Eren kardeşleri çok zengin bir halde göreceğiz.

Kendilerine kalan mirasla çok zengin bir hayata merhaba diyen Eren kardeşlerin bu yeni hali okuldaki herkesi şaşkınlığa uğratacak. Ancak dizinin paylaşılan yeni fragmanı da izleyicilerde büyük şaşkınlığa yol açtı.

Bu şaşkınlığın sebebi Ömer ve Asiye’nin okula limuzinle gelmesi. Bir öğrencinin okula limuzinle gelmesini çok fazla bulan izleyici, iki kardeşin zenginliğini gören Oğulcan ve Doruk’un şaşırmasını da çok saçma buldu. İzleyiciler Asiye ve Ömer’in üç ay boyunca Oğulcan ve Doruk’la hiç iletişimlerinin olmamasının hiç akla yatkın olmadığını belirtti.

Kardeşlerim dizisi üçüncü sezonuna 3 Eylül Cumartesi akşamı başlayacak. Yeni sezonda yeni karakterler ve yeni hikayelerin izleyiciye yine büyük bir heyecan yaşatması bekleniyor. Yeni sezonda Kardeşlerim dizisi ekibine Ecem Bayır katılıyor. Kardeşlerim’in oyuncu kadrosuna ayrıca deneyimli oyuncular Kaan Çakır ile Nihan Büyükağaç’ın da katıldığı belirtiliyor.

Kadrosunda genç kuşak başarılı oyuncuların yanı sıra deneyimli oyuncuların da yer aldığı Kardeşlerim dizisinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük ilgi gören Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunda ilgiyi yeniden tazelemek ve başka izleyicileri de diziye çekmek için yenilikler yapılacak. Beklentiler, dizinin yeni sezonda da iddialı olması yönünde.