Ana sayfa Dizi Haberleri Türkü Turan, Yaşamayanlar’da Avcı iken Vampir oldu!

Türkü Turan, Yaşamayanlar’da Avcı iken Vampir oldu!

tarafından zk zk

Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı ‘Yaşamayanlar’ dizisinde Türkü Turan izleyici karşısına önce korkusuz avcı Zehra olarak çıkarken, dördüncü bölümden itibaren vampirlerin dünyasına katılarak herkesi şaşırttı.

BluTV’de yayınlanan ‘Yaşamayanlar’ dizisinde avcılar ile vampirler arasında kartlar yeniden dağıtılıyor. Alphan Eşeli’nin hikayesi ile proje tasarımına imza attığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin dördüncü bölümünde şaşırtıcı bir gelişme oldu.
Türkü Turan, Yaşamayanlar'da Avcı iken Vampir oldu! 7

Genç ve başarılı oyuncu Türkü Turan’ın hayat verdiği, avcılar tarafında yer alan Zehra karakteri, Melisa’nın (Nilperi Şahinkaya) ısırığıyla ölümsüzlüğe kavuştu. Hikayenin başından itibaren gizemli yönüyle merak uyandıran Zehra performansıyla beğeni toplayan Turan, karakterinin bu değişimiyle dikkatleri üstüne çekti.

Turan rolünü şu sözlerle anlattı;” Kendi yolculuğunda sürekli değişip gelişen her koşulda güçlü olabilen bir karakter Zehra. Zaten vampir olmak için doğmuş. Oynarken en keyif aldığım en özel bulduğum rollerimden biri oldu.”

‘Yaşamayanlar’ın yeni bölümü 11 Ekim Perşembe saat 19:00’da sadece BluTV’de!