Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da resmen sözün bittiği yer! Ender’in hamlesi izleyiciyi fena kızdırdı!

Yasak Elma’da resmen sözün bittiği yer! Ender’in hamlesi izleyiciyi fena kızdırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 8 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin 17. bölüm 2. tanıtımında herkesi şok eden bir gelişme yaşanıyor.

Ender, bir önceki bölümde Yıldız’ın genç yaşta bir hevesle evlendiği ve annesinin ısrarıyla nikahtan çıkar çıkmaz ayrılmaya karar verdiği büyük aşkı Kemal’i bulup getirmişti.

Kemal’in Halit’in şoförü olmasını sağlayan Ender, zehirli planlarını devreye soktu.

Yıldız’ın bir an önce işinden kovdurmaya çalıştığı Kemal’e hırsızlık suçu yüklemeye kalkan Yıldız, Halit’i de şaşırtacak.

Yasak Elma'da resmen sözün bittiği yer! Ender'in hamlesi izleyiciyi fena kızdırdı! 8

Ender ise Yıldız’ın tüm hamlelerine karşı önlemini alarak Kemal’i de uyarıyor.

Yıldız, bu dertlerle uğraşırken Ender de Halit’i yeniden kazanmanın peşinde ve görünen o ki beklenmeyen bir adımı da atmayı başarıyor.

Tanıtımda, Ender ve Halit’in yakınlaştığı ve birlikte oldukları görülüyor. Halit’in Yıldız’ı Ender’le aldattığının görülmesiyle, sosyal medyada da tartışmalar başladı.

Yasak Elma'da resmen sözün bittiği yer! Ender'in hamlesi izleyiciyi fena kızdırdı! 9

İzleyiciler bu durumu çok gereksiz, saçma değerlendirmeleriyle yorumlarken, gerçekten Ender ve Halit’in birlikte olmasına inanamadı.

Yıldız’ı sevdiği ve Ender’le yaşadıklarından sonra yeniden beraber olmayacağını düşünen izleyiciler, durumu hem inanılmaz bulurken hem de tepkilerini ortaya koyuyorlar. “Ender ne yüzsüz kadın, böyle saçmalık olmaz, anlaşılan Fox TV Yasak Elma’nın fişini çekmiş, mahvetmişler diziyi” şeklinde yorumlar geliyor tanıtıma.

Tanıtımın sonunda Ender’le karşılaşan Yıldız’ın gitmek istemesi üzerine Ender “Gitmelere alışsan iyi olur Yıldızcım” diyerek meşhur “Ben kazandım” suratıyla gitmesi karşısında da Yıldız kalakalıyor. Anlaşılan o ki Yıldız, Ender’in müthiş kurnazlığıyla Halit’i kaptırmak üzere!

İşte 17. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar. Olacaklardan habersiz olan Yıldız ise Defne’yle samimiyetini ilerletiyordur.

Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkılmıştır. Alihan kendini açıklamak istese de, Zeynep artık inanmaz. Zeynep’in Alihan’la ilgili duyduğu bir haber ise onu başka kararlar almak zorunda bırakacaktır.