Ana sayfa Sosyal Medya Turşu suyu dedi, ayılıp bayılıyorum dedi, sonunda itiraf etti! İşte Hazal Kaya’dan ilk hamilelik pozu…

Turşu suyu dedi, ayılıp bayılıyorum dedi, sonunda itiraf etti! İşte Hazal Kaya’dan ilk hamilelik pozu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, bir süredir sosyal medya hesabından herkesi meraklandıran bazı paylaşımlar yapıyordu. Meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında evlenen Hazal Kaya’nın bu evlilikten Fikret Ali isimli oğlu var.

Oyuncunun ikinci çocuklarına hamile olduğu şeklinde bir süre önce medyada bazı iddialar yer almıştı. Ancak oyuncu, bu iddialara yanıt vermemişti. Fakat aradan geçen bir kaç ayın ardından benzer iddialar yeniden dillendirilirdi.

Hazal Kaya’nın instagram hesabından bir süredir paylaşım yapmaması da dikkatleri çekmişti. Oyuncu, sonunda geçtiğimiz günlerde bazı sürprizleri olduğu, bu ara tansiyonunun düşük olduğu ve sette olduğu bilgisini paylaşmıştı.

Turşu suyu dedi, ayılıp bayılıyorum dedi, sonunda itiraf etti! İşte Hazal Kaya'dan ilk hamilelik pozu... 10

En son Netflix’in Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizisinde rol alan oyuncunun 2. versiyonu çekilecek dizide oynadığı düşünüldü bu paylaşımından. Ancak yine de hamilelik iddiaları nedeniyle baygınlık geçirip durduğunu eklediği mesajı da dikkatlerden kaçmadı.

Turşu suyu dedi, ayılıp bayılıyorum dedi, sonunda itiraf etti! İşte Hazal Kaya'dan ilk hamilelik pozu... 11

Son olara Melike Şahin konserinde ortaya çıkan oyuncu, konser öncesi turşu suyu ile birlikte konsere gittiğini söyleyince, hamilelikle ilgili söylentiler de daha çok olasılık kazandı!

Hazal Kaya, hayranlarını bir süredir ince mesajlarıyla merakta bırakıyordu. Hamilelik konusuna ise hiç bir açıklık getirmese de baygınlık geçirdiği, tansiyon düşüklüğü ve turşu suyu detaylarıyla konuyu iyice gündemden düşürmemeye başlamıştı!

Turşu suyu dedi, ayılıp bayılıyorum dedi, sonunda itiraf etti! İşte Hazal Kaya'dan ilk hamilelik pozu... 12

Sonunda itiraf eden Hazal Kaya, instagram hesabından yayınladığı iki fotoğrafı ile ilk hamilelik pozunu da verdi ve “”Nası ilk ben duyuramadım ama? Sürpriz yumurta yükleniyooo! ” şeklindeki esprili mesajı ile bebek beklediğini de cümle aleme duyurdu!

Bu arada bebeğinin cinsiyetinin belli olduğunu da eklediği bir etiket ile gösterdi oyuncu! Kaya, ‘#leylageliyo’ etiketiyle kızlarının isminin de şimdiden belli olduğunu ve Leyla koyacaklarını aktarmış oldu…

Turşu suyu dedi, ayılıp bayılıyorum dedi, sonunda itiraf etti! İşte Hazal Kaya'dan ilk hamilelik pozu... 13