Ana sayfa Dizi Haberleri “6. sezon şaka gibi!” Eda Ece, Yasak Elma başlamadan bombayı patlattı!

“6. sezon şaka gibi!” Eda Ece, Yasak Elma başlamadan bombayı patlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma ile ilgili hemen hemen tüm tüyolar, dizinin Yıldız’ı Eda Ece’den geliyor. Sosyal medyayı son derece etkin bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alan oyuncu, dizinin setinden de pek çok paylaşımlar yaparak izleyicinin her daim heyecanını ve merakını yüksekte tutuyor.

6. sezonla ilgili izleyenlerin merakla beklediği pek çok soru var. Detaylar yavaş yavaş geliyor. Dizinin ana kadrosunda yer alan Berk Oktay’ın ayrıldığı biliniyor. Şevval Sam ile ilgili durum da netleşti. Yeni sezonda Eda Ece ve Şevval Sam ile birlikte Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz da diziye devam eden isimler arasında.

Yasak Elma dizisi, absürt komedi yapımı olarak ekranların sevilen bir dizisi. Med Yapım imzalı Yasak Elma, her sezon olduğu gibi bu sezon da yine büyük sürprizlerle gelmeye hazırlanıyor. Diziye yeni yeni isimler katılıyor. Bu isimler arasında Bekir Aksoy ve Ece Özdikici de yer almakta.

Bu arada dizide bir zaman atlaması yaşanacağı da bir süre önce Eda Ece’nin de paylaşımlarıyla anlaşılmıştı. İmajını değiştiren Eda Ece, yaptığı son paylaşımla birlikte diziyi heyecanla bekleyenleri daha da heyecanlandıracak bir açıklama yaptı!

"6. sezon şaka gibi!" Eda Ece, Yasak Elma başlamadan bombayı patlattı! 8

Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafıyla çekimlerin başladığını duyuran oyuncu, “Selam Yıldız’cım” diyerek hem yeni sezonu hem de izleyiciyi selamladı. Sette sahne çekimine hazır bir şekilde fotoğrafını paylaşan oyuncunun “6. sezon !!! Şaka gibi ama bunu siz istediniz” sözleri, yeni sezonun sürprizleriyle çok şaşırtacağının da bir işareti oldu adeta!

"6. sezon şaka gibi!" Eda Ece, Yasak Elma başlamadan bombayı patlattı! 9

5. sezonda dizinin bitmesi beklenirken, izleyicinin büyük ısrarı sonrası Med Yapım’ın bir sezon daha devam etme kararı aldığı biliniyor. Yapımcı firma, reytingleri son derece iyi giden projeyi devam ettirirken, Şevval Sam’ın da bir şekilde ikna edildiği anlaşılmakta. Son sezonu olduğu bilinen Yasak Elma’nın 6. sezon çekimleri öncesinde Eda Ece, bu konuya vurgu yaparak ‘Bunu siz istediniz!’ yorumunu yapıyor.

Bu arada 6. sezon için ‘şaka gibi’ sözleriyle de daha önceki sezonların çok daha üstünde sürprizlerin izleyenleri beklediği beklentisini de yaratmakta. İzleyip neler olacağını göreceğiz ama bu kısa mesajı ile birlikte Eda Ece, her sezon öncesi olduğu gibi yine Yasak Elma’nın yeni sezonu başlamadan en büyük tüyoyu da vermiş oldu izleyiciye! Şaka gibi bir sezon geliyor! Büyük sürprizlere hazırlıklı olun!