Ana sayfa Dizi Haberleri Tutanamayanlar dizisine Doğu Demirkol müdahalesi! Hangi sahneleri çıkarttırdı ve neden?

Tutanamayanlar dizisine Doğu Demirkol müdahalesi! Hangi sahneleri çıkarttırdı ve neden?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğu Demirkol ile Yasemin Sakallıoğlu, Onedio videosunda buluştu. Demirkol’a hayranlarından gelen soruları Yasemin Sakallıoğlu sordu. Tutunamayanlar dizisi için yapılan Leyla ile Mecnun benzetmesi için ne düşündüğü soruldu. Doğu Demirkol, “Güzel, Ali Atay’ın oynadığı karaktere benzemek de hoşuma gidiyor. Ama ben benzemesin diye elimden geleni yapıyorum. Benzer şeyleri çıkarmaya çalışıyorum ama benzetilmek de güzel bir şey.”

Nuri Bilge Ceylan’ın Ahlat Ağcı filminde Sinan Karasu karakterini canlandıran Doğu Demirkol, Tutunamayanlar dizisinde ünlü yönetmene atıf yapılan sahnelerle ilgili soruyu da yanıtladı.

Nuri Bilge Ceylan bir konuşmasında Rus yazar Çehov’un filmlerinden çok etkilendiğini belirtmiş ve şöyle konuşmuştu: “Bana hayata nasıl bakmam gerektiğini öğretti. Tüm hikayelerini defalarca okudum. Ona göre her bir kişi bir hikayedir ve farklıdır. Dünyayı Çehov’un filtresinden görüyorum.”

Tutunamayanlar dizisinde de Çehov göndermesi yapıldı. Nuri Bilge Ceylan için “Çehov hikayelerini tüketti” şeklinde bir gönderme yapıldı. Doğu Demirkol, bu durumu doğruladı ve ünlü yönetmene laf sokma çabasının senaryoda bulunduğunu ama bunları çıkarttığını anlattı.

Tutanamayanlar dizisine Doğu Demirkol müdahalesi! Hangi sahneleri çıkarttırdı ve neden? 8

“Ahlat Ağacı’nda rol almış bir oyuncu olarak NBC hakkında yapılan bu yorumları nasıl değerlendiriyorsun?” şeklindeki soruya, oyuncu şu yanıtı verdi:

“Ona ben de güldüm. Birçok bunun gibi şey vardı. Nuri Bilge Ceylan’a laf sokma çabası vardı senaryoda. Ben hepsini çıkarttırdım. Ama bu Çehov’da olsun. Neticede her şeyin mizahı yapılabilir. Hoca da kendisi ile çok barışık bir insan. O da gülmüş geçmiştir. Gördüyse umurunda bile olmaz.”

Tutanamayanlar dizisine Doğu Demirkol müdahalesi! Hangi sahneleri çıkarttırdı ve neden? 9

Ahlat Ağacı filminden para kazandığını belirten oyuncu, “Vermeseydi de oynardım. Üste 100 bin lira istese verir miydim, verirdim” dedi.