Ana sayfa Sosyal Medya Doğu Demirkol setten mi kaçtı? Şehir efsanesine ilk kez yanıt verdi!

Doğu Demirkol setten mi kaçtı? Şehir efsanesine ilk kez yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Yasemin Sakallığıoğlu ile Doğu Demirkol, Onedio’nun youtube kanalında buluştu. İzleyicilerden gelen soruları Yasemin Sakalloğlu, meslektaşına sordu.

TRT1’de Tutunamayanlar isimli dizide başrolde yer alan Doğu Demirkol, esprili yanıtlar vermeye çalıştı. Oyuncu, Nuri Bilge Ceylan’ın kendisini Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında gördüğünü ve bu şekilde kendisini tanıdığını anlattı.

Ünlü yönetmen Ceylan, Doğu Demirkol’a Ahlat Ağacı isimli filminde rol vererek, dikkat çekmesini sağlamıştı. Oyuncu, bu filmdeki Sinan Karasu karakteri sayesinde önemli bir çıkış yaptı. Bayi Toplantısı isimli film ile de dikkat çeken Doğu Demirkol, TRT1’de yayınlanan Tutunamayanlar dizisiyle de çıkışını sürdürüyor.

Yasemin Sakallıoğlu da meslektaşını Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında tanıdığını belirtti.

Nuri Bilge Ceylan ile çalıştığı dönemde, Doğu Demirkol’un setten kaçtığı iddiaları soruldu. Oyuncu, “Süperdi süreç, Ben neden setten kaçayım, çocuk muyum? İstemiyorsan oynayamazsın yani. İnsan istemeden 4 ay oynayabilir mi? ” diye konuştu. Filmdeki rol için sözleşme de yapan oyuncu, aldığı paranın iki katı cezası da olduğunu hatırlattı.

Ahlat Ağacı filminin kariyerinde önemli bir yeri olduğunu anlatan Doğu Demirkol, bu proje ile çok rahatladığını ve kendisine bir sorumluluk da verdiğini ifade etti.

Doğu Demirkol setten mi kaçtı? Şehir efsanesine ilk kez yanıt verdi! 7

Daha önce gümrük müşavirliği yaptığını söyleyen oyuncu, işsiz kaldığı dönemde babasından destek aldığını da anlattı.

Ali Atay’ın yönetmenliğini yaptığı Ölümlü Dünya filminde de rol alan Doğu Demirkol, bu projede Zafer karakterini canlandırmıştı.

Oyuncu, kendisine yakın bulduğu karakterin ise Ahlat Ağacı’ndaki Sinan Karasu olduğunu belirtti. Doğu Demirkol, “Sinan çok bana benzeyen bir karakter. Kendini arayan, kendini ispat etme sürecinde olan bir genç” dedi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına şu an bulunduğu noktaya gelmek için katıldığını belirten Doğu Demirkol, çenesini yaptırıp yatırmayacağı sorusuna yanıt verdi.

Şimdilik böyle bir düşüncesi olmadığını ifade eden Doğu Demirkol, ileride çene sağlığı konusunda sorun çıkabileceğini ve o zaman yaptırmayı düşüneceğini anlattı.

Stand up gösterilerini dijital platformlara satmayı düşünmeyen Demirkol, karantina döneminde seyirciye doyamadığını anladığını ve sahneye çıkmaya devam edeceğini belirtti.