Ana sayfa Dizi Haberleri Tutsak dizisiyle gündemde olan Gülper Özdemir, garsonken bakın nasıl oyuncu olmuş?

Tutsak dizisiyle gündemde olan Gülper Özdemir, garsonken bakın nasıl oyuncu olmuş?

tarafından zk zk

Tutsak dizisiyle gündemde olan Gülper Özdemir, garsonken bakın nasıl oyuncu olmuş? 9
Pamir Pekin, Caner Şahin, Ayda Aksel gibi isimlerle Kanal D’nin yeni sezon dizisi Tutsak ile ekrana gelmeye hazırlanan Gülper Özdemir, oyunculuk serüveninin nasıl başladığını anlattı. Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye konuşan oyuncu, televizyonun aranılan yüzlerinden birisi olmasının bir tesadüfle gerçekleştiğini anlattı.

Özdemir, yüksek lisans yapmak için gittiği Frankfurt’ta garsonluk yaptığını ve ilk kez orada tanıştığı bir Türk ajans ekibi tarafından keşfedilerek teklif aldığını anlattı.

Tutsak dizisiyle gündemde olan Gülper Özdemir, garsonken bakın nasıl oyuncu olmuş? 10

“Frankfurt’ta öğrenciyken bir yandan garsonluk yapıyordum. O sırada Türk bir ajansın ekibiyle tanıştım. ‘Yüzün çok güzel, fotoğraflarını versene’ dediler. Ama sonra ne arayan oldu ne de soran. Üç sene geçti, artık New York’a gitmiştim. Bir cast direktörü o ajans üzerinden beni buldu. ‘Filinta’ isimli dizide başrol teklif ettiler. Tabii sektörü bilmediğim için ‘Çekimlere haftada bir gelebilirim’ dedim. Şartlarımız uymadı, üniversitemi yarıda bırakamazdım. Okulun bittiği sene Ay Yapım’dan haber geldi ve her şeyimi toplayıp İstanbul’a geldim.”

Tutsak dizisiyle gündemde olan Gülper Özdemir, garsonken bakın nasıl oyuncu olmuş? 11

İstanbul’a geldiğinde yanında annesi, kalbinde korku varmış: “Kimseyi tanımıyordum. Başlarda ailem buralı olduğu için çok çabuk alışabileceğimi sandım ama işler düşündüğüm gibi ilerlemedi. Tam anlamıyla bir kültür şoku yaşadım. İstanbul benim için ilk görüşte aşk değildi, sonradan sevmeye başladım.”

Gülper Özdemir’in İstanbul’da bazen umudu kırılmış ama hep yapacağını bilerek beklemiş. Önce ‘Bana Sevmeyi Anlat’, sonra ‘Kara Yazı’ dizileri gelmiş. Her hafta karşımıza çıkan yeni oyunculardan farkını soruyorum. Uzunca düşünüp yanıtlıyor: “Gözlerimle oynuyorum. Duygularımı gözlerimden aktarınca kalbe daha çok değeceğine inanıyorum. Oynadığım karaktere bürünüyorum. Mesela ‘Tutsak’ta Gülper gidiyor, Elif oluyorum…”