Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölüm özel fragmanı yayınlandı

Tutunamayanlar Çevrimiçi 2. bölüm özel fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinin 2. yeni bölümü 28 Nisan Salı yani bu akşam TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu, Zafer Algöz gibi isimleri buluşturan Tutunamayanlar dizisinin, yeni konsepti geçen hafta izleyici ile buluşmuştu.

Koronavirüs salgını nedeniyle toplu çekimlerin yapılamaması üzerine Tutunamayanlar Çevrimiçi olarak yenilenen konsept ile dizi yoluna devam ediyor. Mizahı bol, izlemesi keyifli yeni bir bölümle Tutunamayanlar Çevrimiçi’nin 2. bölümü bugün saat 21.30’da ekranda olacak. Videodan sosyal medyaya özel fragmanı izleyebilirsiniz:

Tarık, sahurda hiçbir şey yememiş, içememiş Ramazan’ın ilk gününde oruç tutmakta zorlanmaktadır. Hayatında ilk kez oruç tutan İrem ise büyük mutluluk ve merak içindedir. Ramazan hakkında sorduğu ilginç sorularla Tarık’ı zorlamaktadır.

İrem’in iş arayışına yardımcı olmak isteyen Tarık, İlhan ve Lütfü’ye danışır. Onların önerdiği işleri beğenmeyen Tarık, evden yapılabilecek farklı işler dener ancak başarılı olamaz. Tarık, online oyun oynayarak internet fenomeni olmaya karar verir.

İlhan ise karantina sürecini tamamlamış, Lütfü’nün balkonuna gelmiştir. Diğer taraftan Lütfü’nün başı İmtiyaz’ın yeni verdiği görevle beladadır.