Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın yeni projesi ortaya çıktı!

Hazal Kaya’nın yeni projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, en son Bizim Hikaye dizisinde başrolde yer almıştı. Başarılı performansı ile göz dolduran Hazal Kaya, dizinin sonlarına doğru hamile olduğunu öğrenmişti. 2019 yılının Nisan ayında hamilelik haberini alan oyuncu, Mayıs sonunda da Bizim Hikaye’nin finaliyle setlere veda etti.

Hazal Kaya,oğlu Fikret Ali’yi 2019 yılının Kasım ayında dünyaya getirdi ve tam 1 sezondur ekranda yer almıyor. Oyuncunun yeni projesi ise modacı Tuvana Büyükçınar ile yaptığı instagram sohbetinde ortaya çıktı. Dizi setlerinde çalışmaların ne zaman başlayacağını soran Büyükçınar’a Hazal Kaya’nın verdiği yanıt yeni projesini de ortaya çıkardı.

Setlere ne zaman başlanabileceği konusunda hiçbir fikrinin olmadığını söyleyen Hazal Kaya, “Yazın çekilmesi planlanan bir sinema filmim vardı benim. Tabii ki durduk. Ne zaman başlarız bilmiyorum. Yapımcılar ne düşünüyor, ne yapıyorlar kendi aralarında hiçbir fikrim yok” dedi.

Setlerin çok kalabalık ortamlar olduğunu hatırlatan Hazal Kaya, “Şehrin her yerinde girip çıkan ekipler. Özellikle set çalışanları için çok riskli bir şey bu virüs hadisesi. O yüzden ne zaman başlar,nasıl kontrol altına alınır, ekipler mi küçültülür hiçbir fikrim yok” dedi.

Hazal Kaya, setler konusundaki bu belirsizliğin çok yorucu olduğunu da ifade etti.