Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar dizisi Arda Kural için kabusun bitişi oldu!

Tutunamayanlar dizisi Arda Kural için kabusun bitişi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 yıl aradan sonra yeniden dizilerde boy göstermeye başlayan Arda Kural, değişen imajı ve kilolu hali ile TRT1 ekranında izleyicilerle buluşuyor. Tutunamayanlar dizisinin 10 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 9.bölümünde ilk kez ekrana gelecek olan Arda Kural, 10 yıllık kabus dolu dönemi de kapatmış olacak.

Tutunamayanlar dizisi ile hayatında yeni bir sayfa açan Arda Kural, hayranlarının da desteği ile dizide kariyerine kaldığı yerden devam edecek. Kural’ın gelişi diziye de büyük renk katacak.. Takipçiler, “İyi ki aramıza döndün, inşallah kalıcı olursun” yorumlarında bulunarak oyuncuya destek verdi.

Tutunamayanlar 9. yeni bölümde Tarık kendini İrem’e affettirme derdine düşüyor ama planlar bekledikleri gibi olmayacak. İşte Tutunamayanlar 9.bölüm fragmanı:

Son yılların parlayan yıldızlarından Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor.