Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar dizisi konsept değiştiriyor, şaşıracaksınız!

Tutunamayanlar dizisi konsept değiştiriyor, şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Tutunamayanlar dizisi konsept değiştiriyor, şaşıracaksınız!TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Tutunamayanlar dizisinde büyük bir değişim yaşanacak.Dizi setlerinde çekimlerin iptal olmasının ardından TRT1 önemli bir adım attı.

Koronavirüs salgını nedeniyle toplu olarak bulunulan dizi setlerini yeniden aktif etmenin pek bir imkanı yok… Ancak TRT1 dizileri için çok başka bir adım geldi. Oyuncuların evlerine teknik ekipman desteği sağlayan TRT1, Tutunamayanlar dizisini yeni bir anlayış ile ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Salı akşamları artık Tutunamayanlar dizisini evlerinde TRT’nin destek verdiği teknik imkanlar ile çekecek olan oyuncular, kendilerinin yönetmeni, ışıkçısı, şaryo operatörü olacak.Oyuncuların yakınları ise kameramanlık yaparak onların senaryodaki rollerini çekmelerine yardımda bulunacak.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun yazısına göre, Tutunamayanlar dizisinin kendi karakterleri ile ev hali bölümleri yakında ekrana gelecek. Farklı bir format olacağı için de izleyicilerin nasıl dönüş yapacağı merakla bekleniyor.