Ana sayfa Dizi Haberleri Tuvana Türkay kendisinden dizi bekleyen hayralarına, farklı bir müjde verdi!

Tuvana Türkay kendisinden dizi bekleyen hayralarına, farklı bir müjde verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Tuvana Türkay, bir süredir ekranda görünmüyor. 2021 yılında yayınlanan Kağıt Ev isimli dizide Azra karakteri ile yer alan oyuncu, ayrıca Çember isimli dizide de Zeynep karakterini canlandırmıştı.

Yasak Elma dizisinde 2019 ile 2020 yıllarında bulunan ve canlandırdığı Leyla karakteri ile de tartışmaların odağına yerleşen oyuncu, dizi yerine sinema filmi tercihi yaptı. Afyon’da film çekimlerini tamamladıktan sonra, Hazine isimli sinema filminin galasına katılan oyuncu, yorgun olduğunu söyledi.

Tuvana Türkay kendisinden dizi bekleyen hayralarına, farklı bir müjde verdi! 7

Ünlü oyuncudan dizi bekleyen hayranları sosyal medyadan ekrana geri dönmesini isterken, Tuvana Türkay’ın yeni bir sinema filmi çektiği ortaya çıktı. Mustafa Üstündağ ile birlikte filmin başrolünde yer alan Tuvana Türkay, gelişmeler hakkında şunları söyledi:

“Çekimlerin tamamı Afyon’da gerçekleşti ve 1 ay kadar sürdü. Mustafa Üstündağ ile birlikte Tamirci isimli bir film çektik. Dram ve aksiyon dalında, süper bir hikayeye sahip. Çok da güzel görüntülere sahip bir film. Biz de heyecanla bekliyoruz.”

Tuvana Türkay evlilik konusunda sorulan sorulara da yanıt verdi. Magazin basınında yer alan haberlerde iş insanı İzzet Antebi ile görüntülendiği belirtilen oyuncu, ailelerin tanıştığını söyledi. Evlilik soruları üzerine oyuncu, “O işler kısmet, belli olmaz. Bu işler bakış açısı ile olmaz, insanlar zaman geçirirler, birbirlerini tanırlar, kısmetse olur. Dileğim mutlu olmak, amacımız mutlu olmak olsun” açıklamasını yaptı.