Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay’a ilginç iltifat: Düşman edeceksin!

Tuvana Türkay’a ilginç iltifat: Düşman edeceksin!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar tatilde olan oyuncu Tuvana Türkay, fit vücuduyla verdiği pozlarla takipçilerinin beğenisini kazanmakta. Oyuncu, ekranlara son olarak Yasak Elma dizisiyle gelmişti. Yeni sezonda diziden ayrılan Tuvana Türkay’ın yeni projesi merak konusu. Türkay ise şu sıralar sezon öncesinde bol bol dinlenmeye, enerji toplamaya çalışıyor.

Türkay, yeni sezon için henüz bir dizi ya da sinema projesiyle anlaşma yapmadı ancak geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada gelen teklifleri değerlendirdiğini, Eylül ayında başlayacak projeler için kararını vereceğini söylemişti. Aynı zamanda müzik konusunda da iddiasını ortaya koyan oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir sürpriz yapmıştı.

Tuvana Türkay, 3 aydır bir şarkı çalışması içinde olduğunu belirterek, “Eylül ayına romantik bir şarkı olduğu için Eylül ayını seçtik. Eylül ayında çıkacak. Bir klibi de olacak. Son hazırlıklar yapılıyor. Eylül ayının ortası gibi çıkarmayı planlıyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

Oyuncunun yeni sezon projeleri heyecanla beklenirken, tatilden yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Oyuncu Asuman Dabak’ın kalp emojisi bıraktığı fotoğrafa bir hayranının da “Etrafa bahar kokuları yayan fotoğrafların ile tabiatı düşman edeceksin kendine” şeklindeki iltifatı dikkat çekti.

İşte Tuvana Türkay’ın o pozu:

:)✨

Tuvana Türkay'a ilginç iltifat: Düşman edeceksin! 7