Ana sayfa Dizi Haberleri Tüyler diken diken! Evrim Akın, Güldür Güldür Show ile bir ilk yaşayacak!

Tüyler diken diken! Evrim Akın, Güldür Güldür Show ile bir ilk yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000’li yılların başlarından bu yana dizilerde boy gösteren Evrim Akın, birçok önemli projede rol aldı. Son hali ile şaşırtan Evrim Akın aldığı kilolarla herkesi şaşırttı!

Avrupa Yakası’nın Selin’i olarak akıllara kazınan Akın, şu sıralarda ise Güldür Güldür Show programında Özge karakteri ile yer almakta.

Oyuncu son haliyle ise dikkatleri üzerine çekti. Biraz kilo aldığını kabul eden Akın, kusur örtme konusunda muhabirlerden gece gibi olmaları ricasında bulundu.

Tüyler diken diken! Evrim Akın, Güldür Güldür Show ile bir ilk yaşayacak! 7

Katıldığı davete eski bir elbisesini giyerek geldiğini belirten Evrim Akın, “Devir zaten tasarruf devri, bende biraz kilo alsam da idare edin artık. Kusur örtmede gece gibi olun lütfen” diye konuştu.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW İLE BİR İLK YAŞAYACAK

Güldür Güldür Show’da devam ettiğini belirten Evrim Akın, 2 ay boyunca turneye çıkacaklarını ve tüm Türkiye’yi gezeceklerini belirtti.

17 Eylül’de Harbiye’de olacaklarını ayrıca Avrupa’da da hayranlarla buluşacaklarını anlatan Evrim Akın, “Onların ikinci turnesi olacak Avrupa’ya benim ilk turnem olacak. Çok heyecanlıyım, tüylerim diken diken, şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum” açıklamasında bulundu.

Oyuncu evlilik konusunda ise sitemkar konuştu.

Gelinlik giyip giymeyeceği sorulunca, “Ben ancak dizilerde rol gereği çok güzel giyerim. Ama yok, hayır” diye konuştu.

Aşkım Kapışmak ile aşk yaşadığı iddiaları sorulunca da “Arkadaşlar yok benim bir ilişkim. Çok yakın bir arkadaşım kendisi.Yanlış anladınız siz her şeyi.Çok yakın arkadaşım gerçekten. Çok ama çok yakın” dedi.

Evrim Akın’ın Uçankuş TV röportajıını videodan izleyebilirsiniz: