Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nin sosyal medyadaki kıyasıya mücadelesinde makas iyice açılıyor!

Tuzak, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nin sosyal medyadaki kıyasıya mücadelesinde makas iyice açılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezonun reyting rekortmeni olarak uzun süredir yerini koruyan dizisi Yalı Çapkını, 10 Mart akşamı yayınlanan yeni bölümüyle 2 puanın üstünde bir düşüş yaşadı. Her üç kategorideki liderliğinde AB grubunda birinciliği de Kızılcık Şerbeti dizisine kaptırdı!

Star TV’de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları Yalı Çapkını dizisi,, sosyal medyada izleyenler tarafından bir süredir hikayedeki gidişat nedeniyle eleştiriler alıyordu. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde, Seyran ve Ferit’in yakınlaşma sahneleri merakla beklenirken, bölüm sonunda boşanma konusunun gündeme gelmesi ile izleyici daha da gerildi!

Tuzak, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin sosyal medyadaki kıyasıya mücadelesinde makas iyice açılıyor! 10

Seyran’ın, ablası Suna ile gittikleri dağ evindeki konuşmalarına şahit olan Ferit, yaptığı romantik sürprizlere karşın Seyran’ın hala ona güvenmediğini söylediğini duyan Ferit çok bozuldu ve ‘boşanalım’ diyerek şaşırttı. Dizinin son bölümünün sosyal medyada nasıl bir karşılık bulduğu da Adba.tv’nin yaptığı ölçümde görüldü!

Aynı akşam ekrana gelen Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde de heyecan yaşatan gelişmeler mevcuttu. Giderek daha çok izleyici kazanan Kızılcık Şerbeti dizisinde, Nursema’nın zorla evlendirilmesi ve ardından ilk gece eşinden şiddet görmesi, intihar etmesi ile dizi, heyecanı yüksek tutan bir bölümle ekrandaydı. Sosyal medyada Kızılcık Şerbeti’nin konuşulma oranları da yükseldi.

Tuzak, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin sosyal medyadaki kıyasıya mücadelesinde makas iyice açılıyor! 11

Ancak bu iki diziyi reytinglerde ilk 10’a bile giremeyen dizi Tuzak’ın sosyal medyada hem de açık ara farkla geçiyor olması durumu, giderek daha da belirginleşiyor! Perşembe akşamından Cuma akşamlarına alınan Tuzak’ın son bölümünün saatinini de değiştirilmesi ve 22:15’e alınmasına karşılık, izleyici tarafından sosyal medyada günün en çok yorumlanan dizisi olması da ayrıca dikkat çekti!

Bensu Soral ve Akın Akınözü partnerliğiyle izleyicisinin heyecan ve beğeni ile takip ettiği Tuzak, her ne kadar reytinglerde bekleneni alamasa da tv8’in diziyi sezon sonuna kadar sürdüreceği de biliniyor. Yurt dışı satışlarının iyi gitmesi nedeniyle Tuzak dizisi yayınlanmaya devam edecek. Bu süreçte de sosyal medyada heyecanını hiç düşürmeyen takipçilerinin yorumlarıyla günün en çok izlenen dizisi olmayı yine başardı son haftada da…

Tuzak, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin sosyal medyadaki kıyasıya mücadelesinde makas iyice açılıyor! 12

Üstelik, reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını ile de makası açtı! Tuzak dizisine bu hafta 104 bin 400 ileti gelirken, aynı akşam Yalı Çapkını’na 70 bin 600 ve Kızılcık Şerbeti dizisine de 53 bin 300 ileti geldiği görülüyor tabloda…

Tuzak, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin sosyal medyadaki kıyasıya mücadelesinde makas iyice açılıyor! 13

Atv’nin Ateş Kuşları dizisi ise reytinglerde ortalama puanlarla yerini korurken sosyal medyada konuşulma oranı ise hayli düşük bir yapım! Son bölümüyle 4 bin 900 ileti ile gündeme geldi. Yine TRT’nin Barbaros Hayreddin dizisi de günü bin ileti ile sosyal medyada gündeme gelerek tamamladı…