Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah dizisi, tekrarıyla bile Camdaki Kız, Al Sancak, Aldatmak dizilerini resmen harcadı!

Adım Farah dizisi, tekrarıyla bile Camdaki Kız, Al Sancak, Aldatmak dizilerini resmen harcadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Adım Farah, Çarşamba akşamları yayınlanan dizilere ciddi bir rakip oldu! Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrolünde oynadıkları Adım Farah dizisi, heyecanlı hikayesi ile izleyenleri etkilerken ilk bölümde beklenenin altında reyting alsa da ikinci bölümüyle puanını yükseltti.

İran’da Cerrah olan Farah’ın göçmen olarak yaşadığı ve temizlikçilik yaptığı Türkiye’de, özel bir hastalığı olan oğlu Kerimşah ile zorlu hayatının anlatıldığı dizi, izleyenlerin ilgisini görmekte. Engin Akyürek ve Demet Özdemir partnerliği beğenilerek izlenirken, dizinin kadrosunda Ali Sürmeli, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar Mustafa Avkıran gibi birbirinden başarılı isimlerin yer alıyor olması da Adım Farah’ın izlenmesinde etkili.

Adım Farah dizisi, tekrarıyla bile Camdaki Kız, Al Sancak, Aldatmak dizilerini resmen harcadı! 9

Dizinin ilk bölümünde Total’de 7. sırada yer almasına karşılık 2. bölümde 5. olması ve AB Grubunda da 1. bölümde 3’lük, ikinci bölümde 2.lik alması ile izleyicinin diziye ısınmaya başladığı ortaya çıkıyor.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını ise Saner Ayar’ın üstlendiği Adım Farah dizisi, sosyal medyada da yayınlandığı akşam en çok konuşulan diziler arasında ilk sıralarda. 8 Mart akşamı yayınlanan 2.bölüm, Adba.tv’nin ölçümüne göre, Çöp Adam dizisinin ardından sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Adım Farah dizisi, tekrarıyla bile Camdaki Kız, Al Sancak, Aldatmak dizilerini resmen harcadı! 10

Çöp Adam’ın 117 bin ileti ile birinci olduğu gün, Adım Farah da ciddi oranda konuşuldu! 88 bin ileti ile gün boyunca dikkat çeken Adım Farah dizisinin 9 Mart Perşembe akşamı da tekrar bölümü yayındaydı. Kanal, iddialı projesini karşısına gelen diziler arasında öne çıkarmak için hafta içinde ve hafta sonu tekrarlarını yayınlıyor. Perşembe akşamı Show TV’nin iddialı dizisi Aile’nin de tekrarı ekrandaydı. Ancak 6 bin 200 ileti ile gün içinde yer aldı sosyal medyada.

Atv’nin yüksek reytingli dizisi Kuruluş Osman da 8 Mart Perşembe akşamı Adım Farah’ın çok çok altında bir konuşulma oranına sahipti. Kanal D’nin finale giden O Kız dizisi de günü 2 bin ileti ile tamamladı.

Adım Farah dizisi, tekrarıyla bile Camdaki Kız, Al Sancak, Aldatmak dizilerini resmen harcadı! 11

9 Mart akşamı yayınlanan Adım Farah dizisi, aynı akşam ekrana gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ardından sosyal medyada ikinci sırada yer aldı. Her ne kadar ileti sayısı 8 bin olsa da Perşembe gününün iddialı yapımları Al Sancak 4 bin 400, Camdaki Kız 3 bin ve Aldatmak dizileri de bin ileti ile gündemdeydi.

Adım Farah’ın, kendi günü olmadığı halde Perşembe gününde de sosyal medyada çok konuşulması, üstelik yeni bölümleri yayınlanan diziler karşısında daha çok öne çıkması, dizi adına dikkat çekici bir durum oluşturdu! Sosyal medya rüzgarını arkasına alan Adım Farah’ın, önümüzdeki haftalarda Çarşamba akşamı dizileri arasında daha görünür olacağı tahminleri yapılıyor…