Ana sayfa Sosyal Medya Tuzak’ın aldığı sonuca ne Camdaki Kız ne Aldatmak ne de Gelsin Hayat Bildiği Gibi ulaşıyor!

Tuzak’ın aldığı sonuca ne Camdaki Kız ne Aldatmak ne de Gelsin Hayat Bildiği Gibi ulaşıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta Tuzak dizisi. Kanalın iddialı bir yapımı olarak ekranlara gelmeye başladı ancak beklenen ilgiyi göremedi! Dizi, önce Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlandı, daha sonra saati daha ileriye alındığında final söylentileri gündeme geldi. Ancak Acun Ilıcalı, finalin söz konusu olmadığını ve devam ettiklerini belirtirken, Bensu Soral da sezon sonuna kadar süreceği sözleriyle izleyicisinin içine su serpti.

Akın Akınözü ismi, diziye ilk dikkati çeken konu olmuştu. Hercai dizisinde Miran karakterini oynadıktan sonra büyük bir şöhrete kavuşan Akınözü’nün daha sonra oynadığı Kaderimin Oyunu dizisi de çok fazla reyting alamamış ancak yurt dışı satışlarıyla büyük dikkat çekmişti. Akın Akınözü’nün ismi, Tuzak dizisini de sosyal medyada gündemden düşürmüyor!

Tuzak'ın aldığı sonuca ne Camdaki Kız ne Aldatmak ne de Gelsin Hayat Bildiği Gibi ulaşıyor! 9

Diziyi izleyenler hikayesini ve heyecanlı gelişmeleri merakla takip ediyor ve çok beğendiklerini de sosyal medyada sıklıkla dile getiriyorlar. Fakat Perşembe akşamları ekrana gelen diziler arasında Tuzak, reytingleriyle ilk 10’a bile giremiyor! Sosyal medyada ise büyük bir başarının sahibi!

Tuzak'ın aldığı sonuca ne Camdaki Kız ne Aldatmak ne de Gelsin Hayat Bildiği Gibi ulaşıyor! 10

Adba.tv’nin yaptığı ölçümlere göre, izleyenlerden 26 Ocak günü gelen ileti sayılarına göre, günün yapımları sıralanmakta üstteki tabloda. İzleyenlerin en çok yorum yaptığı, mesajlar gönderdiği dizinin açık ara bir farkla Tuzak olduğu görülmekte!

Aynı gün yayınlanan ve reytingin zirvesini tutan dizi Camdaki Kız’ın sosyal medyada konuşulma oranı bile Tuzak dizisinin çok gerisinde kalıyor! Tuzak’ın sosyal medyadaki en yakın rakibi olan Show TV’nin Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin sosyal medya yansıması da 21 bin 100 ileti ile Tuzak dizisinin yanından bile geçemiyor!

Tuzak'ın aldığı sonuca ne Camdaki Kız ne Aldatmak ne de Gelsin Hayat Bildiği Gibi ulaşıyor! 11

Günün en popüler yapımı, en çok konuşulan dizisi olarak Tuzak, yayınlandığı günden beri Çarşamba günleri de ekrana gelse, Perşembe de yayınlansa sonuç değişmedi! Dizi, sosyal medyada günün en çok konuşulan yapımı olarak ön plana çıkmakta! Yine aynı akşam yayınlanan Aldatma ve Al Sancak dizilerinin de sosyal medyada konuşulma oranları, Tuzak dizisine rakip bile olamayan oranlarda…