Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin bu başarısını görmemek mümkün değil!

Kızılcık Şerbeti dizisinin bu başarısını görmemek mümkün değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi, daha yayınlanmadan önce eleştirilerin odağında kalmıştı. Ancak yapımcı tarafından önce ekrana gelmesi ve daha sonra anlaşılacağı ile ilgili söylemlerin ardından, dizinin yayını ile ilgili eleştiriler son buldu.

Muhafazakar bir aile ve modern, seküler bir ailenin çocuklarının evlenmesi sonrası yaşananların konu edildiği Kızılcık Şerbeti dizisinde, toplumun iki farklı yaşam biçimine sahip insanların bakış açılarını ortaya koyması açısından ilginç bir yapım.

Kızılcık Şerbeti dizisinin bu başarısını görmemek mümkün değil! 10

Gold Film imzalı dizide izleyenler hikayeye daha çok ısınırken, her iki ailenin hassasiyetleri ile ilgili olarak, toplumda da karşılık bulan güncel konuların işlenmesi, izleyicinin ilgisini giderek daha çok çekti. Reytingleriyle Show TV’nin de yüzünü güldüren dizide Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, başroldeki iki isim ve başarılı partnerler olarak uyumlu ekran birliktelikleriyle beğeni topluyorlar.

Ayrıca dizinin daha deneyimli isimleri Evrim Alasya ve Barış Kılıç partnerliği de beğenilirken, usta oyuncu Settar Tanrıöğen ile sevilen oyuncu Sibel Taşçıoğlu da karakterlerini başarıyla canlandıran iki isim.

Kızılcık Şerbeti dizisinin bu başarısını görmemek mümkün değil! 11

27 Ocak akşamı 14. bölümü ekrana geldi Kızılcık Şerbeti dizisinin. Aynı gün yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, sezonun da en çok konuşulan ve en dikkat çeken yapımlarının başında gelirken, reytingleriyle de sezona damgasını vurmakta.

Atv’nin yeni başlayan dram dizisi Ateş Kuşları da kanalın yüzünü güldüren reytingleriyle dikkatleri çekiyor. Kızılcık Şerbeti ise giderek heyecanı da reytingi de yükselten dizi oldu.

Sosyal medyada ise durum Kızılcık Şerbeti yönünde daha dikkat çekici sonuçlar ortaya çıkarmakta. Adba.tv’nin düzenli olarak yaptığı ölçümlere göre Kızılcık Şerbeti dizisi, günün en büyük reytingini toplayan Yalı Çapkını’nı sosyal medyada adeta gölgede bırakmakta!

Kızılcık Şerbeti dizisinin bu başarısını görmemek mümkün değil! 12

Son yayınlanan  bölümleriyle iki dizi de günün en çok konuşulanları arasında ilk sıralarda yer aldılar. Ancak reyting oranlarına göre Yalı Çapkını, sosyal medyada Kızılcık Şerbeti kadar baskın bir görüntülenme sergileyemedi. Kızılcık Şerbeti dizisine gün içinde gelen ileti sayısı 172 bin 400 iken Yalı Çapkını ise 91 bin 900 ileti ile günün popüler yapımları arasında 2. sırada yer aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin bu başarısını görmemek mümkün değil! 13

Her iki dizi de izleyiciden hem izlenme hem de sosyal medyadaki görünürlük açısından başarılı bir duruş sergiliyor ama Kızılcık Şerbeti dizisi başladığından beri, aynı gün yayınlanan yapımları sosyal medyada açık ara geçmekte.

Günün diğer dizisi Ateş Kuşları’na gelen ileti sayısı ise iki diziye göre oldukça düşük. 11 bin 200 ileti ile 3. sırada yer alan Ateş Kuşları dizisini, reytinglerde de zorlanan Barbaros Hayreddin dizisi alıyor.