Ana sayfa Dizi Haberleri Son bölümüyle herkesi sarsan Yalı Çapkını dizisi, dünyayı da başka türlü sallıyor! Müjdeli haber çok uzaklardan geldi!

Son bölümüyle herkesi sarsan Yalı Çapkını dizisi, dünyayı da başka türlü sallıyor! Müjdeli haber çok uzaklardan geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun yıllardır reytingleri 15’li rakamlara dayanan dizilerin ekrana gelmediği bir süreç yaşanmakta. Ancak Yalı Çapkını, en son Sefirin Kızı dizisinin kırdığı 12’li rakamlardaki rekoru kırmayı başararak her hafta yeni bir rekora koştu sezon başından beri! Diziyle ilgili başarılı gidişat, ülke sınırlarını da hızla aşıyor!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları Yalı Çapkını dizisinde ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Öznur Serçeler, Beril Pozam da öne çıkan rollerde oynamakta.

Cuma akşamları yayınlanan dizinin geçtiğimiz hafta 19. bölümü ekrana geldi. Sarsıcı bir bölümle izleyenleri yine ekran başına toplayan Yalı Çapkını dizisinde, Ferit’in Pelin’i eve getirmesi kriz çıkarırken, konuşmak için Ferit ile buluşan Kazım’ın kurşunlara hedef olması, diziyi izleyenlerin beklemediği bir gelişmeydi.

Son bölümüyle herkesi sarsan Yalı Çapkını dizisi, dünyayı da başka türlü sallıyor! Müjdeli haber çok uzaklardan geldi! 8

Hikayesini Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı OGM Pictures imzalı dizinin yeni bölümü merakla beklenirken, Yalı Çapkını dizisinin ününün de giderek Türkiye sınırlarını aşması ve daha sezonun ortasında olmasına karşılık ve henüz 19 bölümü yayınlanmasına rağmen, bugüne kadar 30’dan fazla ülkeye satılmasıyla da dikkat çekmişti.

2022 yılında, dünya çapında en çok izlenen diziler kategorisine dahil olan Yalı Çapkını, giderek uluslararası alandaki başarısını katlıyor! Son gelen bilgi de yine diziyi izleyenleri sevindirecek cinsten!

Son bölümüyle herkesi sarsan Yalı Çapkını dizisi, dünyayı da başka türlü sallıyor! Müjdeli haber çok uzaklardan geldi! 9

TV Eleştirmeni ve Köşe Yazarı Sina Koloğlu, Yalı Çapkını dizisiyle ilgili, dünyanın farklı ülkelerinden gelen sürpriz bilgileri paylaştı. Koloğlu, sosyal medya hesabından dizinin İspanya ve Şili’de de yayınlanacağını belirtti. Golden Boy ismi ile yurtdışında farklı ülkelerde yayınlanmakta olan Yalı Çapkını, ününü giderek yaymaya devam ediyor.