Ana sayfa Dizi Haberleri TV8’in çok iddialı Sıfırıncı Gün dizisi Engin Öztürk’ü fena çarptı!

TV8’in çok iddialı Sıfırıncı Gün dizisi Engin Öztürk’ü fena çarptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Öztürk, tv8 ekranlarında 28 Aralık Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Sıfırıncı Gün dizisinde başrolde yer alıyor. Bir polisin öldürülen arkadaşının intikamını almasının hikayesi olan, suç konularını ele alan ve aşkın da dokunuşlarının olduğu yeni dizi merakla bekleniyor. Engin Öztürk, başrolde Aybüke Pusat ile birlikte yer alırken, Sıfırıncı Gün dizisinin hikayesi de çok merak ediliyor.

Engin Öztürk, son dönemde arka arkaya tv8 dizilerinde yer alarak da dikkat çekti. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezonuna katılan ve başrolde Demet Özdemir ile partner olan Engin Öztürk, geçen sezon ise Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizide İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolü paylaşmıştı.

Şimdi ise Aybüke Pusat ile partner olan ve Sıfırıncı Gün dizisinin heyecanını yaşayan oyuncu, çekimler nedeniyle bir hayli zorlu bir dönem yaşıyor.

Oyuncu, “Çalışmaktan helak olduk” diye konuşan oyuncu, bir etkinliğe katılarak biraz olsun dinlenme fırsatı bulduğuna seviniyor. Dizi için çok yoğun çalıştıklarını ifade eden Engin Öztürk, “Bizim de heyecanımız var. 28 Aralık perşembe, artık doya doya söyleyebiliriz” diye konuştu. Çalışmaktan günleri de şaşıran oyuncu, dizinin perşembe akşamları ekrana geleceğini ifade etmiş olsa da 28 Aralık Çarşamba’ya denk geliyor.

Çarşamba akşamlarının alternatif bir dizisi olarak öne çıkması beklenen Sıfırıncı Gün için Engin Öztürk, şu ifadeleri kullandı: “Diziye dair çok konuştuk, artık izleyelim. Oynadığımdan çok anlatır hale geldim. 28 Aralık’ta çıkıyoruz, yolu uzun olsun. Çok emek var, bu kadar emek varken de insan istiyor ki, uzun yıllarca oynayalım bunu. Çok güzel bir ekip oldu. Her gün çok tatlı bir şekilde sete gidip geliyoruz. Bozulmasın istiyorum bu hikayenin. Bozulmayacak gibi duruyor, her şey çok güzel.”

Damla Colbay, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Sarp Akkaya gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Sıfırıncı Gün dizisinin çekimleri yoğun bir tempoda devam ediyor.